Zabava

“VAŽNO JE DA SAM SREĆNA” Jovana Jeremić otkrila da li će opet stati "na ludi kamen"

Voditeljka Jovana Jeremić već neko vrijeme uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković
FOTO: A. DOJKIĆ/RINGIER

Jovana je istakla da još uvijek ne planira svadbu, iako se spekulisalo da će se udati u tajnosti.

– Što se tiče svadbe ja sam se jedanput udavala, što se tiče druge udaje ne planiram ništa u nekoj perspektivi. Treba da se sikiraju ove što se nijedanput nisu udale, kad one završe, onda ću ja u drugi krug – ističe Jovana – i podvlači da je “fatalna žena”:

Ja sam fatalna žena, ja mogu da se udam uvijek – poentira voditeljka u svom stilu.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković se ljube
FOTO: JEREMICJOVANA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Dragan je sa mnom tu, jer on sa mnom dijeli i dobro i loše. Mi smo par i onda dijelimo sve zajedno. Meni je važno da sam srećna sa njim, a šta će biti život će da napiše roman. Nije stvar u udavanju, stvar je u sreći – ostavlja ona opciju da ipak još jednom stane na “ludi kamen” iako o tome sada ni ne misli.

Pročitajte još

Jovana Jeremić ističe da za sada planira samo da uživa i da radi na karijeri, ali i da misli da će zasigurno roditi još jedno dijete. Više bi voljela da bude muško, da njena Lea dobije brata, ali je za svaki slučaj spremila imena za oba pola.

– Zvaće se po Svetom Vasiliju Ostroškom – Vasilije, a ako bude djevojčica Vasilisa. Meni realno stoji u horoskopu još jedno dijete, ja bih voljela da bude muško. A one što se nisu udale, neka sad brinu te brige. Ja sam žena koja voli karijeru, koja voli život, hoću da uživam, sve sam mlada ostvarila i sad je vrijeme da uživam. Ne bih ja žurila, čak i 2026. mi je iskreno rano, ali oko 40. je sasvim OK da rodim drugo dijete – zaključuje Jovana Jeremić, piše Nportal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu