Zabava

Večeras finale Evrovizije: Slučajnost ili ne, ovo povezuje grupu Maneskin i Konstraktu

Veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu održava se večeras, kada ćemo i zvanično dobiti ovogodišnjeg pobjednika prestižnog takmičenja.

Večeras finale Evrovizije: Slučajnost ili ne, ovo povezuje grupu Maneskin i Konstraktu
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

U večerašnjem finalu, nastupiće 25 zemalja, među kojima je i Konstrakta sa pjesmom “In corpore sano”.

Ana Đurić, osvojila je čitavu Evropu svojom neobičnom pojavom, ali i numerom, koja iako se pjeva na srpskom i ima pojedine latinske nazive, zbog specifične koreografije razume čitav stari kontinet. Iako se Ukrajina smatra glavnim favoritom za predstojećeg pobjednika, mnogima je predstavnica Srbije ozbiljan favorit.

Pročitajte još

Grupa Maneskin, na čelu sa Damjanom Davidom, donijela je prošle godine pobjedu Italiji sa pjesmom “Zitti E Buoni” i time prestižno takmičenje Evrovizija 2022. doveli su u svoju zemlju.

Ipak, nije slučajnost da je Konstrakta među prvih 6 glavnih za pobjedu, jer nastupa pod brojem 24. Ono što je bitno da napomenemo je i to, da je grupa Maneskin, u finalu 2021. godine u Roterdamu, nastupala upravo pod ovim rednim brojem i pobijedila na prestižnom takmičenju. Slučajnost ili ne? Vidjećemo večeras od 21 čas kada je na programu veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu, prenosi Novosti Magazin.

Prihvati notifikacije