Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VI STE GENIJE” Preuzeo kćerkine profile i postao POPULARNIJI OD NJE (FOTO)

Svijet
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Kada je petnaestogodišnja Medlin iz Teksasa uhvaćena kako krišom uvodi momke na “pidžama parti”, roditelji su odlučili da je kazne.

Tanja Ford i Lari Sampter prepustili su kćerki izbor između dvije moguće kazne: ili će mjesec dana biti bez mobilnog telefona, ili samo dvije nedjelje, ali pod uslovom da omogući roditeljima pristup svojim nalozima na društvenim mrežama.

Medlin je izabrala ovog drugo, ali je ubrzo vidjela kako njen tata postavlja na Instagram selfi-fotografije sa potpisima kao što je “Učinilo mi se da sam sladak, možda kasnije obrišem”, ili igra na platformi TikTok, u kratkoj majici i šortsu od teksasa.

Foto: screenshot Instagram

Od sramote je preklinjala roditelje da joj dozvole da promijeni odluku, ali ispostavilo se da je u cijeloj stvari bilo i nečeg dobrog: njeni nalozi na društvenim mrežama postali su mnogo popularniji, jer su mnogi željeli da budu u toku sa Larijevim najnovijim budalaštinama.

– Poslije prvog dana kazne, Medlin je rekla da se predomislila i da će radije biti mjesec dana bez telefona – ispričala je za Today Medlinina majka Tanja.

Foto: screenshot Instagram

– Lari joj je rekao: “Ne, suviše sam se zagrijao. Imam mnogo ideja. Ostajemo na dvije nedjelje” – dodaje.

Tata Lari je toliko oduševljen da je odlučio da i sam otvori nalog na TikToku kada kazna istekne. Postao je zvijezda i među kćerkinim školskim drugovima i drugaricama koji redovno provjeravaju šta je novo postavio na Snepčetu.

Foto: screenshot Instagram

Medlin je, inače, navikla da je otac blamira pred drugarima. Inače menadžer u građevinskoj kompaniji, otac je dolazio po nju kolima maskiran u školsku maskotu, sa muzikom koja trešti.

Kada je prvi put ušao na kćerkin nalog, 43-godišnji Lari postavio je njenu fotografiju kako uči u svojoj sobi: “Ovo je Medi. Medi se opametila. Mogla je da bira da li će biti mjesec dana bez telefona ili dvije nedjelje, ali da mi imamo punu kontrolu nad njenim nalozima na društvenim mrežama. Izabrala je dvije nedjelje. Prema tome, spremite se za nevjerovatne postove njenih roditelja na Instagramu, Snepčetu i Tktoku – napisao je Lari.

Foto: screenshot Instagram

Od tada se na njenom nalogu neprekidno pojavljuju njegove fotografije u njenoj odjeći, snimci na kojima pjeva u kolima i slično. Na mreži je stekao brojne obožavaoce, a roditelji druge djece su najavili da će na isti način kažnjavati svoju djecu.

– Gospodine, moram da vam kažem da ste genije. Oduševljeni smo.

– Obožavam tvog tatu, iako sam čak u Holandiji. Mora da otvori svog nalog.

(Mirror)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO