Zabava

"Vi ste trule mušmule" Rada Manojlović žestoko stala u odbranu bivšeg dečka (FOTO)

Pjevačica Rada Manojlović ovih dana je u žiži interesovanja javnosti zbog javnih iznošenja stavova.

"Vi ste trule mušmule" Rada Manojlović žestoko stala u odbranu bivšeg dečka (FOTO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Naime, Rada Manojlović je prvo pokrenula lavinu komentara zbog poređenja svojih stajlinga sa odjevnom kombinacijom holivudske zvezde, da bi potom oštro reagovala na tvrdnje da je homofobična. Sad se ponovo oglasila i iznijela niz detalja o kojima se priča.

– Izvući ću vam ja na površinu sav taj vaš lažni “bodi positiviti”, koji važi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaže nešto što vas vrijeđa; tada “nećemo da bodišejmujemo, prihvatimo različitosti, mir, tolerancija” i tako dalje; ali zato kad sam ja u pitanju onda može kofa g. po glavi; od kose, nosa, zuba, stajlinga, celulita, nogu, krivih, ovakvih, onakvih, porijekla i svega ostalog. E pa neće da može – napisala je ona u jednom tvitu, pa u sljedećem nastavila:

Pročitajte još

– Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o “toleranciji” i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osjetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas, piše Blic.

Rada Manojlović je, podsjetimo, sa kolegom Milanom Stankovićem svojevremeno bila u vezi, a u više navrata su se u javnosti pojavljivale tvrdnje da su obnovili romansu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije