Zabava

(VIDEO)  "Bila si uz mene, to nikada neću zaboraviti" Rada Manojlović na koncertu u Osijeku zapjevala sa Prijovićkom, pa je dirljivim riječima rasplakala

Aleksandra Prijović napravila je spektakl i treće noći zaredom u osječkom Gradskom Vrtu. Hitovi pred hiljadama fanova iz Slavonije samo su se nizali.

Aleksandra Prijović i Rada Manojlović
FOTO: EXTRAFM/TIKTOK/SCREENSHOT

Hvala sto ste došli da se i večeras družimo! Presrećna sam što ću u Osijeku pjevati pet noći. Često misle da mi je teško na svakom sledećem koncertu, a ja se osjećam nikad bolje! Nadam se da ste spremni da napravimo najbolju zabavu – poručila je publici koja je svaku njenu riječ kao i stih dočekala s oduševljenjem.

Aleksandrina prva gošća bila je popularna pevačica – Rada Manojlović.

@extrafm

Uz Aleksandru, atmosferu je u osječkom Gradskom vrtu, treću noć, zapalila i Rada Manojlović 💥🔥 #extrafm #radamanojlovic #alkotest #osijek #live #concert #fyp #foryoupage

♬ original sound – Extra FM

– Najveći aplauz za moju dragu Radu! Za one koji ne znaju, poznajemo se 13 godina. Rada je bila velika zvijezda i imala je koncert u Subotici, a ja sam imala 14 godina i izvela me na binu, jer sam joj rekla da bi voljela zapevati, nikada neću zaboraviti taj trenutak, pa to je za mene bilo neopisivo. Mogu reći da je posebna, divna i znam da mi želi dobro – rekla je Prijovićka, piše Alo.

Aleksandra Prijović je publici otkrila da Rada uskoro priprema novi album i turneju, a zajedno su otpjevale veliki Radin hit Alkotest.

Pročitajte još

Najemotivniji trenutak prethodne noći dogodio se kada je Aleksandra publici najavila najposebniju gošću cijele turneje.

– Znate da sam imala čast da veliki broj mojih kolega dođe, da budu moji gosti, da budu moja podrška i svima sam im neizmerno zahvalna. Večeras je ovdje i večeras će na binu izaći moj nadraži gost, a to je moja majka! Molim vas najveći aplauz za nju!

@extrafm

Specijalna gošća na trećem koncertu bila je Aleksandrina mama, Borka 🥹❤️ #extrafm #aleksandraprijovic #live #concert #osijek #fyp #foryoupage

♬ original sound – Extra FM

– Dobro veče svima, hvala vam što ste došli večeras u ovako velikom broju, svake noći, hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu, moju Aleksandru – poručila je  Borka Mihajlović, koja je zajedno s kćerkom otpjevala hit “Ti mene ne voliš”.

Bila je ovo noć puna emocija koja će se sigurno dugo pamtiti. Pred regionalnom zvezdom još su dva nastupa u Osijeku – 17. i 18. februara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu