Zabava

(VIDEO) Breskvica se nada učešću na Evroviziji 2024 "Ako ne pobijedim na Beoviziji 40 DANA ĆU DA TUGUJEM"

Anđela Ignjatović Breskvica važi za najvećeg favorita na ovonedjeljnoj "Pesmi za Evroviziju", gdje se takmičiti sa pjesmom "Gnezdo orlovo".

Anđela Ignjatović Breskvica
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Njena numera već ima milionske preglede na Jutjubu, pa je za sobom uveliko ostavila konkurenciju, a ima ogromnu želju da ode u Švedsku na Evroviziju.

Juče se plasirala u finale Beovizije, koje se održava u subotu, 2. marta, a ne krije da bi joj jako teško palo da u finalnoj noći ne pobijedi.

– Ono što ja pričam privatno svojoj porodici i kada me pitaju i tako nešto, ja sam iz fazona: “Ljudi, ja ako ne pobijedim, ja ću da budem, ono, da tugujem narednih 40 dana”. Ja sam u svojoj glavi već otišla jer volim da manifestujem – istakla je nedavno Breskvica.

– Naravno da bih bila tužna da ne odem. Ali ja generalno sve što sam do sada uradila u životu, hajde da kažemo što se posla tiče, ja sam sve manifestovala. Znači, ja sam kao mala zamišljala da ću da pjevam, sve sam zamišljala kako se sada dešava, bukvalno. I onda sam negdje iz fazona, ja ću sada danonoćno da zamišljam ovo, pa će da se desi… (smijeh) Toliko sam opterećena time da nešto zamišljam i kako će da izgleda, i ono, momenat kada, ono, objave ko je pobjednik “Evrovizije”, znači dotle sam došla... – dodala je ona.

Breskvica na Beoviziji
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Ističe da su je javno podržali Danica Crnogorčević, Sanja Vučić i Sloba Radanović, što je raduje.

Pročitajte još

– Bila sam srećna zbog Danice… Ja sam to podijelila svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Ono što ljudi možda ni ne znaju, ali ja konstantno slušam njenu muziku. Na primjer, u kolima, kao vide me u kamari, auto sa spoilerom, ja vozim i slušam Danicu Crnogorčević. Ja stvarno nju mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala. Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam saopštila da ću da se prijavim bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala. Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pjesma. Nije, nažalost, puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna – zaključila je ona, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije