Zabava

(VIDEO) "DA SAM NJU SLUŠAO NIKAD NIŠTA NE BIH SNIMIO" Željko Vasić priznao da supruzi nikada ne pušta svoje hitove, ovo je razlog

Pop pjevač Željko Vasić izbacio je tri nove pjesme sa kojima je najavio svoj solistički koncert u Beogradu, a otkrio kako kod njega izgleda rad na pjesmama.

Željko Vasić
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Najbolje funkcionišem kada je frka i veliki pritisak, a kada je sve lako i kad ide glatko onda se ne snalazim, uljuljkam se i ne mrdam, ali kada se pokrenem onda radim. Sve pjesme koje stoji u fioci su polu gotove. Neke sam brisao određene instrumente, redukovao neke stvari što i nije loše. Dobro je da pjesma odstoji da vidim gdje sam – kaže Željko Vasić za Blic i ističe da istu dozu sebe daje i kada je rad na svojim, ali i na tuđim pjesmama.

– Ista je strast i kada radim za sebe i kada za druge, nema razlika. Kada imam ideju samo sjednem za kompjuter i isporučim to. Nema gubljenja vremena. Praktičan sam.

Za pjesme koje je napisao kolegama, Željko se nikada nije pokajao što nisu njegove.

– Svaka pjesma završi tamo gdje joj je mjesto. Ima lijepih pjesama koje sam radio i za druge izvođače, a ima numera koje nisam snimio i radio, a stvarno su mi drage i omiljene. Tipa pjesme Olivera Dragojevića. Baš bih želio nešto da sam tako snimio- iskren je pjevač.

Da sam slušao šta žena kaže nikada ništa ne bih snimio

Iako su sve pjesme ljubavne nikada ih prvo ne pusti ljepšoj polovini.

– Pjesmu ne presluša žena. Nju da sam slušao pola pjesama ne bih snimio i moji saradnici isto tako. Imam podršku njenu, ali ukusi su nešto o čemu ne treba da se raspravlja. Ova pjesma je meni genijalna, ali živimo u takvom društvu danas da se ne zna šta je dobro, a šta loše. Nemam agresivan pristup prema medijima kada nešto imam onda se lijepo ispričamo, meni to ne stoji i nije u skladu sa mojim karakterom. Trudim se da skrenem pažnju sa muzikom i onim čime radim jer na kraju se svodi na odnos sa publikom- kaže on koji u radu ume da bude i ponekad težak.

– Sam sam i svoj i kriv ako je loše i dobro. Slušam savjete i prihvatim ukoliko je to argumentovano, ako mi neko kaže nekoliko razloga, onda stavimo argumente na sto i hoću da poslušam. Mora argumentovano da se priča sa mnom u muzici, ovako u životu sam opušten tip.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu