Sudbine

(VIDEO) Da ti srce pukne: Djeca prvi put VIDJELA OČEV SPOMENIK, a njihova reakcija mnoge je rasplakala

Jedan jako tužan snimak kruži društvenim mrežama i krije srceparajuću priču koja stoji iza svega.

Dijete Džejkoba na groblju
FOTO: BRITAINDENTETOMLIN/TIKTOK/SCREENSHOT

 Majka je, naime, snimila reakciju svoje dvoje malene djece nakon što su djeca prvi put vidjela nadgrobni spomenik svog prerano preminulog oca i mnogima su krenule suze.

Džejkob Vejd je bio američki marinac i imao je samo 26 godina kada je njegov život u februaru prošle godine tragično končan. Naime, ovaj mladić i otac dvoje djece, Volkera i Blejkli, slučajno se predozirao fentanilom (vrsta droge) koji se našao u koktelu koji je popio. Iza sebe je, pored sina i kćerke, ostavio i suprugu Britejn Tomlin, koja se trudi da sjećanje na njega čuva na svojim društvenim mrežama, gdje dijeli njihove zajedničke fotografije, video snimke, ali i teške trenutke kroz koje prolazi u procesu prihvatanja njegove smrti i privikavanja na život bez njega.

Upoznali su se 2018. kada je Džejkob došao iz vojske, a ubrzo su se vjenčali i dobili dvoje nasljednika. Iako je bivši marinac bio ambiciozni preduzetnik, koji je svoje slobodno vrijeme provodio pecajući, planinareći i vozeći bicikl, bio je i dugogodišnji zavisnik od droge.

@britaindentetomlin

Its officially official, his resting spot is complete. He’s s really gone💔❤️ i hope your fishing upthere with grandma. Thank you for the endless signs baby, you know how much reassurance i need😞 #rip #husbandloss #widow #youngwidow #foryou #foryoupage #grief #griefandloss #griefjourney #gonetoosoon #fy

♬ Belonging – Muted

Zavisnost od droge od tinejdžerskih dana

Sve je počelo sa marihuanom kada je bio tinejdžer, prije nego što je prešao na teže vrste psihoaktivnih supstanci.

-Tokom naše veze ulagao je ogromne napore da se oslobodi svoje zavisnosti, a bilo je trenutaka kada je vjerovao da ju je pobijedio. Ali, onda bi se vratio na stare obrasce ponašanja i sve radio iznova – rekla je Britejn Tomlin nakon njegove smrti za Dejli Mejl, pa dodala da se sada aktivno bavi na podizanju svijesti o zavisnosti i pravovremenom liječenju, prenosi Kurir.

Sada je samohrana majka dječaka i djevojčice, a snimak kada ih je odvela da vide spomenik svog oca i da provedu zajedno vrijeme ručajući pored njegovog groba mnoge je ražalostila i rasplakala.

Djeca su ga dozivala ispred spomenika

Najtužnije je reakcija djece, koja i dalje nisu potpuno svjesna da su zauvijek izgubila oca i koja maze njegovu fotografiju na nadgrobnom spomeniku i dozivaju ga “tata”.

Video je sakupio čak 56 miliona pregleda, šest i po miliona lajkova i skoro 73.000 komentara u kojima su im pratioci poručili da budu snažni i izrazili najdublje saučešće za gubitak voljenog muža, odnosno oca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu