Svijet

(VIDEO, FOTO) Sestre u zagrljaju nakon 19 godina: Otac ih je prodao po rođenju, odrasle su na različitim stranama, a onda se desilo čudo

Nesvakidašnja priča odigrala se u Gruziji prije dvije godine, ali i danas izaziva pažnju. U centru se nalaze dvije djevojke - Ano Sartanija i Tako Kvitija. Sve je počelo nakon zabavnog snimka na TikToku, a podsjeća na zamršene holivudske trilere.

Sestre zajedno nakon 19 godina
FOTO: RIRZS/TIKTOK/SCREENSHOT

Krajem 2021, Ano je dobila snimak od prijatelja kojeg je interesovalo “zašto je ofarbala kosu u plavo”, a ona se zapanjila.

Gledala je u djevojku koja dramatično podsjeća na nju, pa je odlučila da malo istraži. Zato je objavila video na Fejsbuku i upitala pratioce da li imaju informacije o “misterioznoj dvojnici”.

Njene molitve su uslišene i ubrzo je dobila broj telefona da se čuje s njom. Tada su djevojke saznale da su zapravo otuđene bliznakinje, a ponovo su se srele nakon 19 godina na mostu “Rustaveli“ u prestolnici Tbilisiju.

Svako ljudsko biće ima svoj miris. Kada sam je zagrlila osjetila sam nešto poznato. Onda njen glas, tačno sam ga znala – ispričala je kasnije Ano.

Njihov susret označio je kraj bizarne priče koja je imala svoj početak 20. juna 2002. Tada se porodila njihovo majka Aza Šoni, u malom selu Kirtski.

Nesrećna žena je pala u višednevnu komu zbog komplikacija, a njen suprug s kojim je već imala troje djece, odrekao se bliznakinja (sumnjao je da nisu njegove).

Pročitajte još

One su prodate, a usvojile su ih porodice na različitim krajevima države. Ano je nastavila život u Tbilisiju, a Tako u Zigdidiju, udaljenom 420 kilometara od prestolnice Gruzije.

Uprkos fizičkoj razdvojenosti, Ano kaže da je često imala vizije, za koje, gledajući unazad, vjeruje da su bile “telekinetička veza” s davno izgubljenim blizancem.

– Uvijek sam imala osjećaj da me neko prati, gdje god da odem. Svaki dan sam sanjala isti san o djevojčici, obučenoj u crno, koja mi je postavljala pitanja o dnevnoj rutini – kazala je.

Sestre su danas nerazdvojne i često objavljuju priče na društvenim mrežama. Nedavno su objavile fotografiju u motociklističkim jaknama, tokom putešestvija u Njemačkoj, gdje danas živi njihova biološka majka.

Ano i Tako ne žele da se susretnu sa ocem, čiju su vezu potvrdile putem DNK testa.

– Sada želi da nas kontaktira, ali to se nikada neće dogoditi – rekla je Ano, prenosi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije