Svijet

(VIDEO) Drama nastala zbog jedne rečenice: Pijani muškarac TUKAO SVE REDOM U AVIONU

Šokantni snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje opakog nasilnika kako udara policajce i članove kabinskog osoblja na letu iz Velike Britanije za Tursku ovog vikenda.

Pijani putnik tukao ljude u avionu
FOTO: NEW YORK POST / SCREENSHOT/YOUTUBE

Ovo je izazvao užasnute krike drugih putnika, uključujući i djevojčicu koja se može vidjeti kako pokriva lice rukama prije nego što majka krene da je tiješi.

Na snimku se vidi kako razdragani putnik, koji nosi zeleno-bijelu prugastu majicu fudbalskog kluba Seltik, divlje udara stjuardese koje pokušavaju da ga zadrže.

Prema pisanju lista, putnici su rekli da je fudbalski navijač izazivao prekid tokom ljeta, koji je poleteo iz Edinburga nekoliko sati ranije.

– Prije nego što je sve počelo, stjuardesa je morala da ga zadrži dobrih 20 minuta – rekao je putnik.

Članovi posade aviona takođe su pronašli praznu bocu votke.

– U prednjem djelu aviona začulo se veselje kada je neko saznao rezultat – fudbalske utakmice Seltika, rekao je putnik.

Svjedok je dodao: „Još jedan dječak je momku rekao da treba da ga je sramota jer navija za Seltik i tada je ovaj jednostavno izgubio strpljenje.”

Pročitajte još

Huligan je potom skočio sa svog sjedišta, naizgled pokušavajući da udari turskog policajca i člana posade aviona dok su drugi putnici pokušavali da intervenišu u tuči.

Na video snimku svađe objavljenom na mreži prikazana je preplašena djevojčica, kako sedi oko tri reda iza mjesta gdje se odigrava tuča. Djevojčica je izgledala nervozna, kretala se u sjedištu dok je rukama pokrivala lice, prije nego što ju je majka povukla u krilo.

Čovjek je nastavio da udara ljude dok se kretao ka prolazu aviona, a na kraju je pao na pod.

Ali ni to ga nije spriječilo da ispolji napad histerije, nastavio je da udara po podu. Mogu se vidjeti putnici kako guraju glave u prolaz, pokušavajući da vide neposlušnog putnika.

Jedna žena je vrisnula dok je muškarac bacao svoje posljednje zamahe.

Kako je nasilna epidemija privedena kraju, čuje se kako majka govori svom djetetu: „U redu je, dušo. U redu je.”

Na drugom snimku objavljenom na mreži vidi se kako je muškarac vezan lisicama od strane policije i izvučen je do prolaza i izlazi iz aviona, piše Njujork post.

Činilo se da je imao nekoliko ogrebotina po licu i pevao, na šta osoba koja snima video jednostavno kaže: „Sramotno“.

Portparol Easijet-a potvrdio je tuču, napominjući da je policija morala da uđe na let kada je sletio zbog ometajućeg ponašanja putnika, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu