Kultura

(VIDEO) Hit za manje od sedmicu dana: Na Netfliks stigao dokumentarni film koji je zgrozio publiku

Na Netfliks je nedavno stigao dokumentarni film "Lover, Stalker, Killer", koji je postao pravi hit za manje od nedjelju dana, a trenutno ima ocjenu 100 odsto od kritičara i 74 odsto od publike.

(VIDEO) Hit za manje od sedmicu dana: Na Netfliks stigao dokumentarni film koji je zgrozio publiku
FOTO: @NETFLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

Film prati priču mehaničara Dejva Kroupa koji se, nakon prekida veze sa majkom svoje djece, preselio u grad Omahu, u saveznoj državi Nebraski.

Odlučio je da otvori profil na onlajn-stranici za upoznavanje, ne sluteći da će njegova romantična avantura završiti tragično.

Kroup je 2012. godine napravio profil na stranici “Plenty of Fish”, gdje je upoznao Šanu Liz Goljar. Iako su odmah kliknuli, Kroup nije želio ozbiljnu vezu zbog nedavnog rastanka sa suprugom. Istovremeno, Kroup je izlazio sa drugom ženom Kari Farver, koju je upoznao u svojoj auto-mehaničarskoj radionici.

Sve se zakomplikovalo kad se Šana Goljar pojavila kod Kroupa dok je Kari Farver bila u njegovom stanu.

Pročitajte još

Uprkos tome Kari Farver je rekla da joj ne smeta što Kroup izlazi s drugom ženom. Međutim, situacija je postala problematična kad je Kroup dobio prijeteće poruke od Kari Farver nakon što ju je ostavio.

Napetost je kulminirala požarom u kući Šane Goljar, u kojem su stradali njeni ljubimci. Iako je Kroup zatražio pomoć policije, situacija nije riješena.

Kasnije se otkrilo da je Šana Goljar bila kriva za poruke i požar i da je ubila Kari Farver. Šana Goljar je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja 2017. godine.

Film je naišao na pozitivne reakcije publike, koji su ga pohvalili na društvenim mrežama. Jedan korisnik na Reditu istakao je da je film dobar podsjetnik na prisutnost poremećenih ljudi u svijetu, dok je drugi izrazio zgranutost zbog situacije i pohvalio dokumentarac.

Ipak, bilo je mnogo onih koji su se zgrozili kada su vidjeli kako protiče radnja filma.

“Užas, naježila sam se. Mislim da nije trebalo ovo da vidim.”

“Žena ubica u posljednje vrijeme je sve više, to mi se ne dopada.”

“Zaista ima mnogo bolesnih ljudi, ali ovo je previše”, glasio je samo jedan od komentara na društvenoj mreži “Iks”, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije