Banjaluka

(VIDEO) "Imam nadu da ćemo otići u Moskvu, pa mi je malo lakše" Sergej je u KOMI SKORO 9 MJESECI, šansa da će mu biti bolje postoji, zato pozovimo 1413

Sergej Stupar je zbog saobraćajne nesreće od prošle godine u komi, a pozivom na humanitarni broj 1413 možete da darujete 1 KM za njegovo liječenje.

mama sa sinom u bolnici
FOTO: DRAŠKO STANIVUKOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Prva dva mjeseca naše borbe bila su neizvjesna, sada se već izvukao iz životne opasnosti. Sergej je već sada skoro devet mjeseci u komi – istakla je njegova majka.

Kada je u pitanju dalja borba mladog Sergeja, njegova majka navodi, da šansa postoji u bolnici u Moskvi, gdje su oni i dali zeleno svjetlo za to.

Trenutno smo skupili oko 100.000 KM, ma da presjek stanja humanitarnog broja, trebam dobiti ove sedmice. Pozivam sve humane ljude, da pozovu 1413 i daruju 1 KM za mog Sergeja, da što prije ode u Moskvu – navodi ona.

Liječenje terapijom matičnim ćelijama u Moskvi moglo bi odmah da počne.

Da bi Sergej, zajedno sa svojom majkom, otišao na put i da bi pokrili troškove jednogodišnjeg liječenja ovom terapijiom potrebno im je 350.000 KM.

Pročitajte još

Svi smo na ispitu humanosti. Najmanje što možemo da učinimo je da pozovemo broj telefona 1413 i pomognemo liječenje ovog mladog momka, piše RTRS.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu