Zabava

(VIDEO) "Ja im plate dajem, HOĆE LUDIM DA ME NAPRAVE" Marka Miljkovića iz psihijatrijske ustanove odveli u zatvor, određeno mu zadržavanje

Marka Miljkovića je policija sinoć uhapsila na Novom Beogradu, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Marku Miljkoviću određeno zadržavanje
FOTO: I. BRADANJI / RINGIER

Marko Miljković je najprije imao sukob sa komšijom, a kada ga je policija odvela, navodno je pokušao da udari jednog policajca zbog čega je i zadržan.

– Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rješenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog djela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni prijetio policijskim službenicima i vrijeđao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine – kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Pročitajte još

Podjestimo, Marko Miljković, rijaliti učesnik, uhapšen je večeras nakon haosa sa komšijom na Bežanijskoj kosi.

Ekipa Blica je uhvatila kako Marka izvode iz Psihijatrijske ustanove Laza Lazarević i vode u zatvor.

Ja im plate dajem, oni hoće da me naprave ludim! Nevjerovatno! – govorio je on dok je ulazio u vozilo, a prisutni su komentarisali da je u vidno pripitom stanju.

Jutjuber Marko Miljković snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u urgentni centar.

– Sad ćemo sve lijepo da snimimo, i da mi to lijepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavjesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam poslije toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je Marko Miljković prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Marka je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

Marko Miljković u Lazi Lazarević
FOTO: RINGIER

– Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: “Okej, prihvatićemo”, niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo… – dodao je poslije učesnik rijalitija “Zadruga” i “Veliki brat”.

– Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smijem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim… Svako dobro vam želim i sve najbolje – rekao je Marko na kraju, a video je osvanuo na kanalu “Sikter Shorts”.

Kako Blic saznaje Marko Miljković primljen u Urgentni centar u pratnji policije, nakon što se potukao, uslijed čega je zadobio povrede glave i posjekotine po tijelu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu