Zabava

(VIDEO) "Ja ne želim da budem svinja, ja ŽELIM DA BUDEM RIBA" Jovana Jeremić otkrila sa kakvim problemom se suočava, pomenula Ronalda

Voditeljka Jovana Jeremić oduševljena je fudbalerom Kristijanom Ronaldom i njegovim stilom života.

Jovana Jeremić
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Jovana Jeremić tvrdi da ona i slavni fudbaler imaju slične životne navike, te da zamjera ljudima koji joj govore da ne treba da budem toliko posvećena zdravom načinu života.

– Gledam Kristijana Ronalda koliko se sinoć nasekirao što je promašio penal, to je odlika najvećih boraca i ljudi koji ginu za svoj posao. On mene fascinira, prvo zbog svoje discipline, to je čovjek koji spava svaki dan popodne, ima svoje jelovnike, i gdje god ide traži da se sprovode ti jelovnici. To je apropo mene, pošto mene mnogi kritikuju zbog tog i govore da se opustim. Ja se ne miješam u vaš tanjir šta vi jedete, šta vas briga šta ću ja da jedem. Ja ne želim da se hranim kao svinja, ja želim da budem riba. Ja vama ne branim da budete svinje ako to hoćete. To je prva stvar. Drugo, način na koji on gine za svoj posao, to je nevjerovatno, a onda i njegov privatan život – rekla je Jovana u videu.

“Đoković mi je promijenio život”

Inače, Jovana Jeremić je jednom prilikom ispričala da je zbog Novaka Đokovića promijenila život iz korijena.

Pročitajte još

– Čovjek zbog kog sam odlučila da promijenim svoj život i uzmem ono što mi pripada. Ništa nije nemoguće kada želiš iz duše i radiš na sebi – napisala je na svom Instagram profilu, pa dodala:

– Novakov uspjeh je meni bio podsticaj da u svojoj profesiji budem Novak. Uvijek sam voljela uspješne i moćne u svojim profesijama jer mi Srbi moramo prestati da pravdamo lične neuspjehe – zaključila je Jeremićeva, piše Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu