Sudbine

(VIDEO) "Ja prosim, a Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo" Oženio se ulični pjevač iz Zenice kome je Marija Šerifović pomogla da pronađe posao

Prije nekoliko mjeseci regiju je obišla priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla Marija Šerifović.

(VIDEO) "Ja prosim, a Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo" Oženio se ulični pjevač iz Zenice kome je Marija Šerifović pomogla da pronađe posao
FOTO: SREĆKO STIPOVIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT/COMBO

Pjevačica je u julu prošle godine posjetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana te pomogla pronaći posao na bazenu.

Međutim, Mustafa Hurstić se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite Osmanović, koju je upoznao preko Fejsbuka, u Zavidoviće.

Srećko Stipović posjetio je Mustafu i njegovu porodicu u mjestu Rupin Dol.

Mustafa i njegova supruga sa još troje djece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako ona je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale.

– Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo – kazala je Dženita.

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mjesec dana rekli su mu da se bazen zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

Marija Šerifović i Mustafa Hrustić
FOTO: SERIFOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mustafa je otkrio i da se ne čuje s Marijom Šerifović, ali da je preko interneta saznao da je dobila sina.

– Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pjevača -rekao je Mustafa.

Svi koji žele kontaktirati Mustafu Hrustića mogu to učiniti na broj telefona +387 62 363 562.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije