Banjaluka

(VIDEO) "Ja sam Robertova japanska djevojka" Banjalučanin je IZNAJMIO CURU U TOKIJU, otkrio kako funkcioniše ovaj bizaran koncept življenja, a i sam je imao dobru ponudu da bude rentan

"Ja sam Miara, Robertova japanska djevojka". Pojavljivanje mlade i lijepe djevojke i njen prve izgovorene riječi u Jutjub videu putopisca Roberta Dacešina izazvala je veliko interesovanje o čemu se tu radi.

Robert Dacešin
FOTO: ROBERT DACEŠIN/YOUTUBE/SCREENSHOT

Odmah nakon toga stiglo je Robertovo pojašanjenje da će ona to da bude njegova djevojka samo nekoliko sati.

Ona i ja se nikada nismo vidjeli, ne znamo skoro ništa jedno o drugom. Nisam siguran ni da li je ovo njeno pravo ime. Ona i ja smo se upoznali na sajtu koji pruža uslugu iznajmljivanja djevojaka – govori Robert u videu. Objašnjava šta znači iznajmiti djevojku u Japanu, šta je dozvoljeno, a šta ne.

Kompanija koja “izmajmljuje ljude” od osnivanja do danas to je uradila 15.000 do 16.000 puta, a zbog visokih cijena ovih usluga nude plaćanja na rate ili neku vrstu kreditiranja.

Pročitajte još

Robertov sagovornik iz kompanije rekao je da čak i njega može da iznajmi, jer odaje nježan utisak i stavio bi ga u kategoriju nekoga ko se izvinjava i ako se potrudi sat vremena njegovog izmajmljivanja koštao bi oko 950 evra.

Na upoznavanju sa djevojkom pitao ju je da malo govori o sebi, koje filmove i glumce voli i šta je za nju savršen izlazak. Pokazao joj je video BiH, poklonio čokoladu iz Srbije.

Kako je pojasnio, postoje kompanije koje potpuno legalno iznajmljuju momke, djevojke, očeve, majke, braću, sestre pa čak i Japance koji su tu da se izgalame na vas, ako nekada ne slušate.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu