Zabava

(VIDEO) Jelena Đoković otvorila dušu o vaspitanju djece "Lakše mi je sa starijim sinom, nego sa kćerkom"

Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gdje pozajmljuje glas jednom od likova.

Jelena Đoković
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ovo je veliki svjetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspješnih ljudi. Mene krase sve emocije, prepoznajem se u svakom liku. Ja sam u timu čistača, oni koji brišu sećanja u filmu, to je simbolično pojavljivanje – rekla je Jelena pred kamerama.

– Ja sam uvijek imala lijepu podršku svoje porodice. U tinejdž periodu nije pamet na vlasti, ali pameti ima. Mi mislimo tad smo prepametni, a zapravo pravimo gomilu gluposti. Imamo iskušenja na svim poljima. Podrška je uvijek važna, uvijek – kazala je supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, piše Blic.

Jelena Đoković se svojih nasljednika, koji su joj centar svijeta.

– Da li je lakše sa kćerkom ili sinom? Izazovno je baviti se generalno djecom… (smijeh) Ne dijelim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom, nego sa kćerkom. Možda jer sam osjetljivija na njega, jer je prvo dijete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu. S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama – dodala je Jelena sa osmijehom.

Pročitajte još

Ne krije da se pribojava mnogih stvari vezanih za porodicu.

Jelena Đoković
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

– Strah je uvijek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji – istakla je ona.

Više detalja pronaći ćete u videu koji je na početku teksta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu