Sudbine

(VIDEO) KAO U NOĆNOJ MORI Javila šefu da je bolesna i otišla da spava, on joj upao u sobu

Tiktokerka "Mish" objavila je na svom profilu priču koja je ubrzo postala viralna prikupivši gotovo sedam miliona pregleda.

(VIDEO) KAO U NOĆNOJ MORI Javila šefu da je bolesna i otišla da spava, on joj upao u sobu
FOTO: MISH/TIKTOK/SCREENSHOT

Kad sam javila na poslu da sam bolesna i mirno spavala, ali sam se probudila nekoliko minuta kasnije i ugledala šefa kako stoji u podnožju mog kreveta govoreći da je došao po mene – napisala je u snimku koji je privukao pažnju pratilaca.

@mishyymbabyy

im forever haunted by this interaction #uncomfortable #boss #fyp #girlhood

Miš, koja je tada radila u restoranu, objasnila je u sljedećem videu šta se dogodilo. Živjela je sa cimerom čija je spavaća soba bila na prvom, a njena na drugom spratu. Njen cimer je otišao u dvorište da svira gitaru i ostavio otključana vrata.

Pročitajte još

Tog dana, Miš se javila da je bolesna te da ima probleme sa želucem, ali na njen užas, kad se probudila, ugledala je svog šefa kako stoji pored kreveta. Naime, on je tvrdio kako je pokucao na vrata, ali pošto su bila otvorena, odlučio je da uđe.

“Ja ću te odvesti na posao”

“Hej, hej, znam da si javila da si bolesna ali možda jednostavno ne želiš da voziš, pa ću te ja odvesti, a onda možeš raditi dalje”, prisjetila se šta joj je šef rekao.

Odgovorila mu je da nije u redu da se pojavio u njenoj kući bez najave i dopuštanja. Ispričala je kako je nekoliko nedelja kasnije dobila otkaz, a da stvar bude gora, na dan kad je dobila otkaz njen bivši je jajima gađao restoran misleći da će Miš morati da počisti nered.

Njena priča izazvala je burne reakcije.

– Je li tvoj šef stvarno mislio da je ovo u redu? Nadam se da si pozvala policiju”, napisao joj je jedan pratilac, a ona mu je odgovorila: “Nisam, ali voljela bih da jesam, iako stvarno ne mislim da bi oni nešto mogli promijeniti.”, napisala je, piše Index.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu