Banjaluka

(VIDEO) "Konstantin sa nestrpljenjem čeka da mu braća i majka dođu kući" Porodica presrećna zbog četvorki, baka Ranka opisuje kako su se osjećali kada su saznali da ODJEDNOM STIŽU 4 BEBICE

Ranka Gaković, majka Banjalučanke koja je u Ljubljani prije dva dana na svijet donijela četiri dječaka, kaže da su svi u porodici presrećni, ali ističe da je najsrećniji i najponosniji njen unuk Konstantin koji sa nestrpljenjem čeka da mu braća i majka dođu kući.

Milana Petrović iz Banjaluke rodila četiri sina
FOTO: RANKA GAKOVIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Konstantin u februaru puni pet godina i vrlo je svjestan dobitka braće kaže Ranka. Ova ponosna baka kaže da su osjećanja kada su saznali da njena kćerka nosi četvorke bila pomiješana.

-U početku su to osjećanja sreće i straha. Čvrsto vjerujem u Boga i tu situaciju sam shvatala kao veliki blagoslov – kaže ona. Ističe da je, kako je vrijeme sve više odmicalo, sve više vjerovala da će sve biti u redu te da će njena kćerka iznijeti trudnoću kako treba.

Pročitajte još

Ranka ističe da je njena kćerka Milana mlada, ima 28 godina te da su svi bili uz nju, a da je na preporuku ljekara ginekološkog odjeljenja Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Milana prebačena u Klinički centar Ljubljana.

-Sve je išlo kako treba uz odličnu njegu ljekara – kaže Ranka za ATV jutro te ističe da se Milanin suprug nije odvajao od nje. Banjalučanka Milana na svijet je prije dva dana donijela četiri dječaka Marka, Mateja, Luku i Jovana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu