Društvo

(VIDEO) "Labudovi su za mlakonje" Zbog detalja na krovu kuće gore društvene mreže

Nakon lavova, labudova i tigrova, na Balkanu su pronašli novi način dekorisanja. Ovaj put, ne radi se o ogradi, pa ni o stubovima kuće, već o samom krovu.

Konji na kućama, Srbija
FOTO: INSTAGRAM, CRNO NA BELO / SCREENSHOT

Na Instagram stranici “Crno na radost” objavljen je snimak za koji nije navedeno kada i gdje je nastao, a na kojem se vidi kako se na krovu nedovršene kuće bez fasade nalaze stature tri konja.

Dva crna i jedan bjeli konj “u kasu”, postavljeni su na sama vrhu, a postavljeni su kao da se propinju ka nebu. Ono što je ipak svima upalo u oči jeste činjenica da je kuća još u fazi radova, te da nema ni fasadu, ni ogradu, kako na balkonima, tako i unutar samog dvorišta.

Iako je navedeno da se radi o Srbiji, za sada nije poznato o kom mjestu se radi. Takođe nije poznato da li se radi o gastarbajterima ili našim državljanima koji žive ovdje, a pored čije kuće se prolaznici od šoka krste, prenosi Blic.

Naravno u komentarima nisu štedjeli vlasnike objekta, navodeći kako izolacija nije bitna, te i da su “labudovi za mlakonje”. A bilo je i onih koji su pogađali ko su vlasnici kuće.

Pročitajte još

U komentarima nastao spektakl

“Tu žive tri brata. Siguran sam”, napisao je jedan od korisnika.

Na njega se nadovezao sledeći komentar sa svojim viđenjem situacije.

“Jedan koji rinta za trojicu. Kao konj”, naveo je on.

Ipak, brojniji su bili oni koji su se bavili detaljima.

“Jer, labudovi su za pi**e”, “Lav može, konji moraju”, “J**eš fasadu, grijaće nas konji”, bili su samo neki od njih.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije