Zabava

(VIDEO) "Muzika pobjeđuje svako zlo" Selma Bajrami radi punom parom nakon skandala, uvijala kukovima i napravila haos na nastupu

Nakon što je dodila pregršt negativnih komentara i veliku osudu javnosti zbog pokazivanaj "dvoglavog orla" na nastupu, po svemu sudeći to Selmu Bajrami nije omelo da nastavi da puni klubove i radi punom parom, što dokazuje i snimak koji je isplivao sada na društvenim mrežama.

(VIDEO) "Muzika pobjeđuje svako zlo" Selma Bajrami radi punom parom nakon skandala, uvijala kukovima i napravila haos na nastupu
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RINGIER

Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi namijeste, neće im uspjeti – istakla je pjevačica tada i pokušala na sve načine da smiri haotičnu i konfuznu situaciju, međutim, ona sada ponovo normalno nastupa.

Podsjetimo, Selma Bajrami se ovim povodom nekoliko puta oglašavala, a čak je u pokušajima da objasni kako je ona pjevačica svih, zapjevala Breninu pjesmu “Jugoslovenka”, pa je tada istakla da ona pjeva i Srbima i Albancima, piše Blic.

– Pošto vidim da je neki ovdje mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gdje pjevam albansku pjesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca, fanova zna da su moji koreni s Kosova, dakle moj djed je bio Albanac sa Kosova.  Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovjek iz publike mi je tu tražio tu pjesmu, a ja ne vidim problem da tu pjesmu i otpjevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži “Odakle si sele”, npr. radu ću otpjevati – napisala je pevačica i dodala:

– Muzika pobjeđuje svako zlo. A ja sam uvijek bila pjevačica koja pjeva za sve narode! I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi. A ja vam šaljem ljubav – napisala je Selma Bajrami tada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu