Svijet

(VIDEO) Na ovom mjestu je stradalo 10 ljudi, ali ne i ona: Andrea jecajući GRLI SVOG LJUBIMCA kog su poslije 8 dana pronašli na zgarištu zgrade

Vatrogasci u Valensiji nisu mogli da povjeruju svojim očima kada su na zgarištu zgrade koja je pottpuno izgorijela prije osam dana pronašli živu mačku.

Žena pronašla mačku na zgarištu zgrade
FOTO: CHANNEL 4 NEWS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mačka Koko ponovo je sa svojom vlasnicom Andreom Rubio, koja je već sasvim izgubila nadu da će pronaći svog ljubimca poslije požara u kojem je stradalo deset osoba i desetine kućnih ljubimaca.

-Jadna moja mala – govori žena jecajući sa svojim ljubimcem u rukama što s evidi na snimku.

Havijer Fernandez, njen partner, rekao je za Rojters da su ga vatrogasci pronašli na trinaestom spratu, dva sprata iznad njihovog stana, u dijelu zgrade koji nije pretrpio veća oštećenja.

Par ga je odmah odveo kod veterinara, koji je konstatovao da je dobrog zdravlja, iako je jako zaudarao na dim i da je dehidriran.

Pročitajte još

Smrtonosni požar, koji se brzo proširio zbog jakih vjetrova, izbio je 22. februara u bogatom naselju El Kampanar, prenosi Index.

Više od 150 preživjelih, Rubio i Fernandez sa njima, privremeno su smješteni u prazne socijalne stanove dok se ne pronađe trajno riješenje.

“To će biti i njegov novi dom. U početku će biti izgubljen, ali što se prije navikne, Koko će se bolje osjećati”, zaključio je Fernandez.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije