Sudbine

(VIDEO) “NEDOSTAJEŠ TOLIKO DA BOLI" Ana Volš bi proslavila 40. rođendan, prijatelj objavio dirljivu poruku

Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara 2023. u Americi, a za njen nestanak i ubistvo osumnjičen je njen suprug Brajan Volš.

(VIDEO) “NEDOSTAJEŠ TOLIKO DA BOLI" Ana Volš bi proslavila 40. rođendan, prijatelj objavio dirljivu poruku
FOTO: ANAWALSHE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Abdula Almatari koji je svojevremeno priznao da je neko vrijeme bio u vezi sa Anom postavio je potresan video-snimak povodom rođendana ubijene Srpkinje.

Srećan rođendan, Ana. Nedostaješ mi. Nedostaješ mi da boli, ali onda se sjetim da plešeš sa anđelima. Otišla si prerano, ali moram da budem srećan što sam te imao onoliko vremena koliko sam imao. Volim te, moja porodica te voli i vidjećemo se kad bude vrijeme – napisao je Anin prijatelj.

On je postavio snimak na kom se vidi kao plešu na ulici, a koji je nastao u Vašingtonu tačnije u Džordžtaunu, samo šest mjeseci pre ubistva Ane Volš.

Ovo je još jedna u nizu objava koje je Anin prijatelj objavio poslije njenog nestanka. Ana bi napunila 40 godina da je živa.

Nije ovo prvi put da Anin prijatelj objavljuje emotivne postove na društvenim mrežama. Upravo je on otkrio da je Srpkinja pre nestanka imala planove da počne život ispočetka. On je priznao da je bio u vezi sa Anom i da su za Dan zahvalnosti putovali u Dablin, kao i da je njihova veza postala poprilično ozbiljna.

Podsjetimo, 1. januara 2023, dok je svijet slavio Novu 2023. godinu, u kući Srpkinje Ane Volš u Kohasetu odvijao se horor. Nakon što su sa prijateljem proslavili doček Nove godine, Brajan Volš je 1. januara, kako se sumnja, ubio Anu, majku njihova tri sina.

Tužioci tvrde da je Brajan pretukao Anu na smrt, raskomadao njeno tijelo i riješio ga se, a onda se par dana pretvarao da je ona u Vašingtonu poslom, dok njen zaposleni nije prijavio njen nestanak. Nekoliko dana poslije Brajan je uhapšen zbog sumnje da je ubio Anu, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu