Magazin

(VIDEO) NEVJESTA U ŠOKU Mladoženja donio kofer pred mladu, pa iz njega izvadio nešto što je ZAPANJILO SVE

Kako učiniti da se djevojka osjeća kao kraljica na dan svog vjenčanja?

Mladoženja mladoj poklonio kofer pun novca
FOTO: THEVIRALBRIDAL.PT / INSTAGRAM

Ako pitate Filipince i njihove običaje onda takav zahtjev možete ispuniti samo ako mladu okitite plaštom napravljenim od ogromne količine novca.

Upravo takav plašt vrijedan skoro 23.000 evra poklonjen je jednoj mladoj nevjesti sa Filipina koja je zbog njega nedavno postala pravi hit na internetu.

– Ovaj mladoženja je svojoj nevjesti dao ogroman poklon u gotovini razmotanoj u providnom “tepihu” sastavljenog od istih novčanica u vrijednosti od 25 hiljada dolara – stoji u opisu video snimka na Instagram stranici theviralbridal.pt.

Pročitajte još

Kako je dalje objašnjeno, ovakav novčani poklon je filipinski svadbeni običaj, koji predstavlja finansijsko izobilje srećnog para i pomaže im da zajedno izgrade snažnu finansijsku budućnost.

Kako se može vidjeti na snimku, mladoženja je na samom vrhuncu zabave, na podijum do svoje mlade došao sa punim koferom. Dok su gosti zbunjeno gledali i iščekivali trenutak istine, mlada je izgleda prva shvatila o čemu se radi, te počela da tapše od sreće.

Gosti i mlada bili zadivljeni

Tada je mladoženja iz kofera izvadio providan plašt, koji je nasmijano razvukao i raširio po podu ispred nevjeste, a onda je njime pokrio napravivši joj od toga nevjestin veo.

Providni plašt sastavljen od plastificirane folije u kojoj su se nalazile iste novčanice prilijepljene jedna do druge izazvale su salve smijeha i aplauza u sali, među kojima je, razumljivo, mlada bila najradosnija.

Snimak je brzinom svjetlosti postao viralan na internetu, dobivši preko milion i po lajkova, a reakcije korisnika su bile različite, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu