Zabava

(VIDEO) "Nisam ni znao dok nismo završili snimanje" Bane Bojanić PLATIO TRANSVESTITA na Tajlanda za ulogu u spotu

Bane Bojanić gostovao je u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića pa otkrio šta mu se desilo na snimanju spota na Tajlandu.

Bane Bojanić
FOTO: AMIG SHOW /YOUTUBE/SCREENSHOT

Bane Bojanić izdao je novi album posle duge diskografske pauze, a posebnu pažnju javnosti privukao je spot za pesmu “Mogu otac da ti budem”, u kojem glavnu ulogu igra tajlandski transvestit.

Poznato je da u Tajlandu ima puno transvestita koji tamo žive i rade, a jedan od njih očigledno je privukao pažnju Banetovom timu, koji mu je povjerio važnu ulogu u ovom video-ostvarenju.

Ipak, Bane nije znao da je u pitanju muškarac, pa je tako u Tajlandu doživio pravi šok, piše Kurir.

– Nisam ni znao dok nismo završili snimanje spota. Rekli su mi poslije… Da ti pustim dva-tri različita spota, u jednom je ona ili on – ispričao je Bane u emisiji “.

Na njega se nadovezala i Tanja Savić, s kojom na novom albumu ima i duet.

– Na kraju se ispostavilo da je to ta djevojka, zapravo taj lik, koju sam ja njemu poslala s porukom: “Pazi da ne bude on”. To je neki poznat tamo kod njih – rekla je Tanja, a Bane je istakao da ne zna da li ima muške atribute.

Ovo su primijetili i korisnici Iksa, koji su oduševljeni što je glavna uloga u spotu pripala transvestitu.

– Bane Bojanić, koji je u Tajlandu snimio spot za pjesmu “Mogu otac da ti budem” i koju pjeva prelijepom tajlandskom transdženderu je sve što nam je falilo u ovom trenutku, da upotpuni moju tvrdnju da živimo u najjačem univerzumu – glasio je jedan od tvitova.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu