Kultura

(VIDEO) Obećavajući početak godine: Ne prestaju stizati pozitivne reakcije na novu Netfliksovu seriju

​Netfliks je 2024. godinu počeo obećavajuće.

Serija The Brother Sun
FOTO: NETFLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

Njihova nova miniserija “The Brothers Sun” je jedna od najgledanijih na toj platformi, a sasvim je drugačija od sadržaja kakvog inače proizvode.

“The Brothers Sun” akciona je dramedija o gangsterima, a pozitivne reakcije ne prestaju stizati. Neki je već nazivaju najboljom serijom godine.

Serija prati gangstersku porodicu Sun koja potiče iz Tajvana. Otac porodice nemilosrdni je gangster, a njegova supruga Eilin “Mama” Sun (Mišel Jeo) zbog opasnosti bježi s mlađim sinom Brusom (Sam Song Li) u Los Anđeles.

Njen stariji sin Čarls (Žustin Čien) krenuo je očevim stopama i ostao u Tajvanu, ali kada mu na oca pokušaju izvršiti atentat što ga stavlja u komu, on mora otići u Los Anđeles kako bi zaštitio majku i brata.

Brus ne zna apsolutno ništa o šokantnom porodičnom gangsterskom poslu, dok Čarls ima reputaciju kao nemilosrdni zaštitnik familije i odani saradnik svog oca. Ali, kada Čarls dođe u Los Anđeles moraće naučiti kako manevrisati manje nasilan život i puno opušteniju okolinu. Obojica braće imaju svoje tajne snove, ali kako bi ih ostvarili, moraju preživjeti život u kojem su rođeni.

Pročitajte još

“The Brothers Sun” je naišla na veliko odobravanje publike, ali i kritika koje je nazivaju najuzbudljivijom serijom na Netfliksu trenutno s vjerovatno najboljim akcionim scenama borbe koje ćete vidjeti.

Ali, predbacuju joj to što nije najbolje iskoristila svoju najveću zvijezdu – Mišel Jeo. Azijska glumica legenda je borilačkih filmova, a široj publici je najpoznatija po ulozi u filmu “Sve u isto vrijeme” za koju je nagrađena Oskarom za najbolju glumicu, čime je postala prva Azijatkinja nagrađena tom nagradom. Glumila je i u hitu “Crazy Rich Asians”, a ranije i u cijenjenom “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, prenosi Journal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije