Kultura

(VIDEO) Opustite se i uživajte ove praznične sezone: Ovo je lista novih hit filmova, ima za svakog po nešto

Pripremili smo za vas listu filmova koji su nedavno izašli ili tek treba da izađu, u kojima možete da uživate ove praznične sezone.

Osoba pali TV
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Ovo je lista novih prazničnih hit filmova:

“Najbolji Božić Ikad!”

Ova romantična komedija objavljena je 2023. godine i sigurno će postati Netfliks blokbaster. Okuplja moćnu glumačku ekipu iz filmova kao što su “Američka pita”, “Pepeljuga” i “Groblje kućnih ljubimaca”.

Džeki (Brendi Norvud) ne može da se zasiti širenja prazničnog veselja, dok njena bivša prijateljica sa koledža, koju igra Heder Grejem, nije oduševljena prazničnim entuzijazmom.

“Jagodica Bobica”

Ovaj božićni animirani film zabaviće sve najmlađe. Film je zasnovan na čuvenoj franšizi “Jagodica Bobica”.

Specijalna emisija traje 45 minuta, u kojoj Jagodica i njeni drugari spasavaju „Zimski vir” i bore se protiv negativca koji krade kolače. Likove su dale glasove Ana Sani, Dajana Karina i Andrea Libman.

“Porodica Klaus 3”

Treći nastavak o porodici Klaus nedavno je objavljen na striming servisu Netfliks, a snimljen je 2022. godine. Djed Mraz odlazi da daruje djecu, ali ne ide sve kako je zamislio. Djed se našao u opasnosti, a unuci Žil i Nur mu priskaču u pomoć.

“Božić kao i obično”

Romantična komedija „Božić kao i obično“ trebalo bi da stigne na Netfliks 6. decembra. Radnja se vrti oko ljubavnog para Tee i Jašana. Njene norveške tradicije i njegovi indijski korijeni će izazvati haotičan Božić za njenu porodicu.

“Jureći kroz snijeg”

Ovaj božićni film je nedavno dostupan na Dizni +, a glavni glumac je Ludacris. On predstavlja lik koji je okrenuo leđa Božiću zbog traumatičnog iskustva iz djetinjstva. Upoznaje misterioznog Nika, koji sve mijenja.

“Djed Mrazovi”

Nova, druga sezona serije objavljena je nedavno na striming servisu. Radnja prati Skota Kalvina koji je shvatio da neće moći zauvek da bude Deda Mraz. On ima zadatak da pronađe savršenu zamjenu.

“Tvoj Božić ili moj”

Romantični božićni film u kome će publika moći da vidi da li će veza Hejli i Džejmsa preživjeti još jedan turbulentan porodični Božić ili njihova veza nema budućnost.

“Candi Cane Lane”

Ova božićna komedija trebalo bi da bude puštena na servis 1. decembra. U glavnoj ulozi je holivudski glumac Edi Marfi koji će pokušati da osvoji nagradu na takmičenju za uređenje doma u komšiluku. Ali preokret se dešava kada sklopi dogovor sa vilenjakom kojeg igra Džilijan Bel, piše B92.

Hulu platforma

Hulu platforma nije najavila izlazak novih filmova, ali će od 23. novembra svi korisnici moći da pogledaju neke od najpoznatijih božićnih klasika. Tako će striming servis dobiti ‘Četiri Božića’, ‘Džek Frost’, ‘Vilenjak’, ‘Polarni ekspres'…

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije