Zabava

(VIDEO) "Ovo je za mene poseban trenutak" Nadica Ademov ronila suze na proslavi, dok je muž milioner sve vrijeme grlio

Pjevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svijet je donijela djevojčicu Melinu, koju je dobila sa nevjenčanim suprugom, milionerom Damirom iz Njemačke.

Nadica Ademov
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Oni su sinoć organizovali gala proslavu povodom rođenja nasljednice u jednom prestoničkom restoranu.

Brojni prijatelji i kolege su se pojavili na proslavi, među kojima su pjevač Adil sa ženom, pjevačica Andreana Čekić, pjevač Dragi Domić, folker Darko Lazić došao je sa suprugom Kaćom i sinom Aleksejem, Emir Habibović sa 15 godina mlađom ženom i mnogi drugi…

Pjevačica je u jednom trenutku i zaplakala kada je naručila pjesmu Šabana Šaulića “Ti si oluja”, ali to nije bio jedini put kada su Nadicu savladale emocije.

Nadica je, naime, u jednom trenutku uzela mikrofon u ruke i održala govor pred punom salom, a tom prilikom je ponovo zaplakala. Muž milioner ju je sve vrijeme grlio i nije skidao osmijeh dok je ona pričala.

– Ovo je za mene posebno slavlje i poseban trenutak, ali do sada najbitnije u životu. Rekla sam da neću plakati, ali… – rekla je Nadica i dok je brisala suze sa lica, nastavila:

Pročitajte još

– Hoćeš ti nešto da kažeš? On je inače najsrećniji tata na svijetu, jer je dobio djevojčicu, ja sam od početka navijala za dječaka. Sada sam najsrećnija majka. A sada, bih pozdravila sve goste, sa jednom pjesmom, samo jednom, neću mnogo da dužim, da vidim da li me i dalje dobro služi glas, pošto četiti mjeseca stoji – rekla je Nadica, i svoje goste pozdravila pjesmom Verice Šerifović, “Pepeljuga”.

Inače, pjevačica je pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira. Ona je na proslavu stigla malo kasnije, a njen savršen izgled nakon porođaja nema ko nije primjetio.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Opravdano je sve, s obzirom da je prvo dijete, nećete mi zamjeriti što kasnim. Gledala sam da se čuvam tokom trudnoće, jela sam sve i svašta, ali se to sada ne primjećuje. Nisam na posebnom režimu ishrane – rekla je Nadica na početku.

Pjevačica je otkrila ko joj najviše pomaže.

– Ovo je najljepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne mijenja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primjer. Od mame sam dobila savjet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smjela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim – rekla je ona, a potom otkrila da se uopšte nije promenila, piše Blic.

Dalje je dodala:

– Mislim da se nisam promijenila, ovo je majčinska energija, drago mi je što tako zračim. Ono najbitnije je ostvareno, za sve ostalo što se tiče života, polako. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svijetu – kazala je pjevačica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije