Zabava

(VIDEO, FOTO) PAO POLJUBAC ISPRED SVIH Nadica Ademov i milioner na krštenju mezimice pokazali emocije

Folk pjevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svijet je donijela djevojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Njemačke.

Nadica Ademov, Damir
FOTO: FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Večeras su organizovali proslavu rođenja nasljednice u jednom prestoničkom restoranu.

Nadica je sada pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira. Ona je na proslavu večeras stigla malo kasnije, a njen savršen izgled nakon porođaja nema ko nije primjetio, prenosi Blic.

– Opravdano je sve, s obzirom da je prvo dijete, nećete mi zamjeriti što kasnim. Gledala sam da se čuvam tokom trudnoće, jela sam sve i svašta, ali se to sada ne primjećuje. Nisam na posebnom režimu ishrane – rekla je Nadica . Pjevačica je otkrila ko joj najviše pomaže.

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Ovo je najljepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne mijenja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primer. Od mame sam dobila savjet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smjela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim – rekla je ona.

Pročitajte još

Nadica je potom otkrila da se uopšte nije promjenila.

– Mislim da se nisam promjenila, ovo je majčinska energija, drago mi je što tako zračim. Ono najbitnije je ostvareno, za sve ostalo što se tiče života, polako. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svijetu – kazala je pjevačica.

NADICA BIRALA IME ZA BEBU

Ja sam birala ime za bebu, imali smo više imena, ja sam bila za Melinu, vidim da nisam pogriješila, svima se dopalo – istakla je ona.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije