Politika

(VIDEO) "Potrošili ste 300 miliona maraka" Načelnik Teslića se žali na "profesionalne obarače tendera", SNSD uzvraća udarac

Politički rat izmešu SNSD i opozicionih partija sve se žešće razbuktava i na lokalnom nivou, što nije ni čudno, ako znamo da se bliže lokalni izbori. Baražnu vatru razmjenjuju i SNSD i SDS u Tesliću.

(VIDEO) "Potrošili ste 300 miliona maraka" Načelnik Teslića se žali na "profesionalne obarače tendera", SNSD uzvraća udarac
FOTO: SDS

U ovom gradu, gdje je na vlasti SDS, kasne najavljeni infrastrukturni projekti. Načelnik opštine Milan Miličević, tvrdi radove blokiraju “profesionalni žalioci na tenderima”, jer se zbog njihovih žalbi procedure javnih nabavki razvlače unedogled.

Zbog toga se, tvrdi Miličević, ne asflatiraju niti popravljaju putevi u Tesliću, a kasne i drugi projekti u mjesnim zajednicama.

Jedna firma iz Modriče žali se na sve tendere redom. Neću reći ime te firme jer je postupak još u toku, a možda ćemo se vidjeti i na sudu. Samo ću reći da oni to rade po diktatu lokalnog SNSD – tvrdi Miličević, koji je i predsjednik Srpske demokratske stranke.

Radislav Đurić, predsjednik Opštinskog odbora SNSD Teslić, odgovara da je Miličeviću za sve kriv SNSD i da se on “bavi svčim, a samo ne nim što mu je posao”.

Pročitajte još

Potrošio je 300 miliona maraka, a nešto je malo uradio, skoro ništa, i sad mu je problem SNSD. Osam godina on samo planira, ništa ne uradi, samo ponavlja ista obećanja, po kopi pejst sistemu – tvrdi Đurić za RTRS.

A građani, u anketi koju je provela ekipa RTRS, uglavnom kažu da im je – svega preko glave!

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu