Zabava

(VIDEO) Sanja Marinković ISKRENO O LJUBAVI i razvodu "Baš me briga šta muškarci misle o meni"

Voditeljka Sanja Marinković gostovala je u emisiji "Moj dan, Blic dan" gdje je govorila o muško-ženskim odnosima, prijateljstvu, ljubavi, ali i svom razvodu.

Sanja Marinković
FOTO: SANJAMARINKOVICOFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENHSOT

Trudiću se da me povjerenje najmanje košta. Do sada kakve sam izbore pravila, uglavnom u tim odnosima muško-ženski, pa i žensko-ženskim negdje povjerenje najskuplje koštalo. Smatram da je najteže da se održi poštovanje. Teško je da se održi poštovanje i između mene i mog sina, jer roditelji htjeli to da priznaju ili ne najteže podnose nepoštovanje sopstvene djece, a onda nepoštovanje od strane partnera.

Kada je riječ o toj mjeri ljubavi, bilo koliko da je žena ostvarena, da je uspješna, zrela i mudra, svaka od nas traži tog nekog koji će da je svojim stavom i zagrljajem ulije taj osjećaj bezbrižnosti, da može da je sačuva, da je tu kad njoj treba i taj možda nestvaran osjećaj da su svi problemi riješeni. Ti kad pored sebe imaš takvog partnera sve oko sebe možeš sa lakoćom da nosiš.

Sanja je priznala da vjeruje da muškarci imaju predrasude prema njoj, prenosi Blic.

Pročitajte još

Ne trudim se da razbijem bilo kome iluziju o meni, jer svako ima pravo da kreira sliku o onom drugom, a možda sam vremenom shvatila da me baš briga šta drugi misle. Trudim se da budem nežnija prema sebi. Pa i ti muškarci baš me briga šta misle o meni, onaj pravi zna šta treba da misli i imaće hrabrosti da učini ono što drugi nisu smjeli. Kakva sam u četiri zida će oni najsmeliji da otkriju.

– Ja mogu sve, ali bih voljela da se pojavi taj muškarac pored koga neću umjeti baš sve. Jesam sama, rastavljena, Strahinja živi sa mnom, imam karijeru koja je vrlo zahtjevna, kada mi je teško ja kupim avionsku kartu za sreću, kad stvarnost nije najljepša ja pobjegnem, uvijek se nekako snađem, ali svako želi da ima pored nekoga ko će da joj ulije da ne mora sve sama i to je najljepši osjećaj – rekla je ona.

Sanja je ispričala i koliko ju je razvod promijenio.

Nisam odmah suočila dijete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put i dok ja njemu nisam ulila saznanje šta znači razvod, dok mu nisam dala primjere kako žive njegovi drugari čiji su roditelji razvedeni. On je meni jednog dana rekao “A mama, ovo je razvod” ja sam mu rekla “To je, vidiš da ništa ne fali”, onda sam mu rekla istinu. Da sam slušala na vrijeme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Vjerovala sam u ljubav za cijeli život, sa tom idejom sam se vjenčala. Danas vjerujem da u svijetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi djeluje kao biznis model.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu