Politika

(VIDEO) “Sjećam se kada smo Ričarda Bartona poslali po ćevape” Tito “progovorio” na dočeku Nove godine u Sarajevu, A ONDA JE ZAPJEVAO

Drago mi je da ste napunili Titovu ulicu i da se lepo zabavljate.

TITO
FOTO: GRADASEVICEMIN/X/SCREENSHOT

Ovim riječima, na proslavi Nove godine, Sarajlijama se sa velikog video bima u video-poruci “obratio” Josip Broz Tito.

Snimak vještački generisanog obraćanja doživotnog jugoslovenskog predsjednika zapalio je društvene mreže. Dok su jedni oduševljeni, dugi kažu da se sramote.

Kako god, novogodišnji nastup Josipa Broza djelovao je nevjerovatno uvjerljivo.

– Vi ste bili poznati kao neko ko voli da uživa u životu, ko je dobar ljubavnik. Imate li neki savjet u ljubavi za ovaj naš večerašnji dernek, kako da se zabavimo – glasilo je pitanje voditelja programa.

Pa, Boga ti, neka ljubi ko god koga hoće. A, ko neće, nek’ se ne nameće. E, takve su se nekada nove godine čekale. Sećam se kada smo Sofija Loren, Elizabet Tejlor i ja poslali Ričarda Bartona po ćevape, a mi se ovamo zapili – govorio je Joža na ekavici.

Pročitajte još

Potom mu je “zasmetalo” to što u Sarajevu nastupa “Zabranjeno pušenje”.

– Šta to čujem, svira neko Zabranjeno pušenje. Ma, jesu to oni što su rekli crk’o Maršal”?! Ko je to dozvolio – upitao je ljutito.

Na pitanje da li ima neku muzičku želju, vještački Tito je zapjevao poznatu sevdalinku: “Oj Safete Sajo, Saralijo, a što si se bolan zaljubio”…

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu