Zabava

(VIDEO) "To pljuvanje, na čelo" Haos na nastupu Šerifa Konjevića zbog bakšiša, pjevač se ZALETIO NA MLADIĆA koji se popeo na binu

Pjevač Šerif Konjević na jednom nastupu u Austriji doživio je neprijatnu situaciju.

(VIDEO) "To pljuvanje, na čelo" Haos na nastupu Šerifa Konjevića zbog bakšiša, pjevač se ZALETIO NA MLADIĆA koji se popeo na binu
FOTO: N.NOFFICIALL / TIKTOK/SCREENSHOT

Naime, dok je pjevao svoj veliki hit na binu se popeo jedan muškarac koji je zalijepio pjevaču novčanicu na čelo.

Šerif kada je shvatio šta se dešava zaletio se na mladića, kojeg je obezbjeđenje već obuzdalo, a onda mu poručio.

– Nemoj mi to raditi. To, ja ne dam nikome, na čelo, to pljuvanje – poručio je pjevač, a onda nastavio sa nastupom.

Cijeli događaj ubrzo je postao viralan i počeo da kruži društvenim mrežama.

Inače, pjevač Šerif Konjević važi za kralja bakšiša, a jednom prilikom je progovorio o svojim pjesmama zahvaljujući kojima je zaradio basnoslovne sume novca, piše Blic.

– Moje pjesme su dugo godina pristne na sceni i hvala Bogu dobro me glas služi i to je dar. Kada je u pitanju moja zabava, zabavljam se isto kao i drugi. Ne bih nekoga izdvajao, dragi su mi mnogi, volimo se i poštujemo, maniri su jako bitni, ali pesma čini sve i donese nešto što čovjek ne može drugačije – kaže Konjević u emisiji “Nikad nije kasno”.

Pročitajte još

On se dotakao i bakšiša sa privatnih veselja.

– Ne volim o tome da pričam. Ja kada dođem u restoran da ručam, ja zovem konobara prvo da ga počastim. Ako mene neko počasti, svi mi volimo novac na neki način živimo od toga, ali svi u javnosti to potenciraju zbog snimaka sa svadbi, ali mi nemamo sa tim veze. Oni daju taj novac, oni nešto muljaju sa tim parama, ja ne znam niti me interesuje. Ja imam svoj honorar, ja dam sve od sebe i to je to – objasnio je Šerif.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije