Zabava

(VIDEO) "Tužio sam nekoliko javnih ličnosti" Milan Milošević prvi put o sudskim sporovima

Bliži se finale Elite a voditelj Milan Milošević otkrio je kakva su njegova očekivanja.

Milan Milošević
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Jedna od vodećih tema ove sezone je odnos Mione Jovanović, Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša, a Milan ističe da dnevno dobija na hiljade poruka od njihovih fanova.

– Spreman sam uvijek, ovaj put sam posebno euforičan. Mislim da će ove godine biti veliko iznenađenje. Ove godine se ne zna ko će pobediti i ko je favorit, gledaoci će ipak presuditi o tome ko će pobediti. Kažem da smo se vratili u vrijeme Lune i Slobe kada je hiljade poruka stizalo na noć, tako je meni sada sa Mionom, Stanislavom i Ša rekao je on.

On je dodao da je emocija između Mione i Stanislava evidentna, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Oni su zaljubljeni i vole se. To se vidi. Oboje su napravili izlete, ali siguran sam da će u budućem vremenu završiti zajedno.

Voditelj je istakao da su uvrijedljive poruke neizbežne, ali je otkrio i da je zbog uvreda tužio nekoliko javnih ličnosti.

– Uvijek stižu i ružne poruke, najviše imaju petlju ti za tastaturom da prijete, ali koga briga. Kada prolazim ulicom, ljudi samo što ne tapšu. Javne ličnosti tužim za sve ružne riječi, već nekoliko njih sam tužio. Dobio sam parnično, a krivično sam povukao – rekao je on.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu