Zabava

(VIDEO) "U najgorem momentu sam bila u kolima" Pobjednica "Zadruge" se oglasila iz Dubaija koji je pogođen nezapamćenim poplavama

Pobjednica "Zadruge 3", Hrvatica Iva Grgurić, oglasila se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Iva Grgurić
FOTO: IVA_GRGURIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Čitavu oblast Persijskog zaliva tokom jučerašnjeg dana pogodio je snažan ciklon, koji je zahvatio oblast od Bahreina i Katara preko Emirata i ovom dijelu svijeta donio nezapamćene padavine i oluje.

U Dubaiju se trenutno nalazi pobjednica “Zadruge”, Iva Grgurić, koja je otkrila detalje kijameta usred kog se našla.

– Još uvijek dalje se nalazim u Dubaiju. Svi letovi su otkazani do sutra uveče. Ulice su skroz pod vodom još uvijek. Juče sam doživjela nešto što nikada nisam. Vidjela sam kako dan za 15 minuta prelazi u totalni mrak – rekla je na početku Iva.

– Oluja je, kako kažu, nikad zapamćena. Razorila je sve što je mogla, a hiljade automobila je uništeno. A ja, ni manje ni više, našla sam se u autu u najgorem momentu, kada sam se šokirala prizorom kako su ljudi reagovali na nemili događaj. Dok su neki ostali u kućama, neki zarobljeni u autima, drugi su izašli van i dobro se zabavljali. Vozili su čamce po ulicama, surfovali, kupali se… Nevjerovatan prizor! Iz nepouzdanih izvora sam čula da je poginulo 18 osoba. Jako mi je žao i savjetujem svima za ubuduće da prate vremenske prognoze i poslušaju ih i ostanu kod kuće – da ne bi doživjeli sličnu ni malo prijatnu avanturu – dodala je Iva Grgurić za Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu