Magazin

(VIDEO) VJENČANJE KAO NIJEDNO DRUGO Tijana i njen izabranik odlučili da u brak stupe na veoma neobičnom mjestu

Da su opština i restorani postali precijenjeni dokaz je svadba para iz Amerike koji su se jedno drugom na vječnu ljubav zavjetovali u toaletu benzinske pumpe.

(VIDEO) VJENČANJE KAO NIJEDNO DRUGO Tijana i njen izabranik odlučili da u brak stupe na veoma neobičnom mjestu
FOTO: HOP SHOPS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Logan Abnej i Tijana Ailstok iz Sinsenatija nedavno su stupili u brak, a snimak njihovog vjenčanja koji je završio na Jutjubu, postao je viralan usljed činjenice da je sve obavljeno unutar toaleta.

Naime, Tijana i njen izabranik su izgovorili jedno drugom sudbonosno “da” u toaletu benzinske pumpe “Hop šops” u američkom gradu Verona. Sam toalet više podsjeća na disko klub zbog disko kugle i svjetala kojima obiluje, a magija počinje kada se pritisne crveno dugme.

Prvi ples između pisoara

Upravo tad počinje žurka i samo su zvanice potrebne da ovo neobično mjesto postane poprište najljepših sjećanja za mladence, koliko god to neobično i čudno zvučalo.

Tako su i Tamara i Logan razmijenili svoje bračne zavjete i burme pred matičarem, koji je na kraju, kada su već razmijenili burme mladencima rekao da pritisnu crveno dugme, što su i učinili prije prvog poljupca kao vjenčani par.

Pročitajte još

Nakon svadbenog plesa tik uz pisoare, žurka se nastavila dalje u prostorijama benzinske pumpe, pa i na parkingu iste. Logan je kasnije ispoštovao i tradiciju, te je usnama i zubima svukao podvezicu sa noge svoje izabranice.

– Zaklinjem se da ću te pratiti u životu – rekao je Logan svojoj izabranici tokom vjenčanja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu