Banjaluka

(VIDEO) Završetak školske godine pretvorili u SPEKTAKL: Talentovani učenici iz Banjaluke održali ROK KONCERT

Prva subota nakon završetka školske godine u Banjaluci pretvorila se u mini muzički spektakl zahvaljujući talentovanim učenicima Muzičke škole.

(VIDEO) Završetak školske godine pretvorili u SPEKTAKL: Talentovani učenici iz Banjaluke održali ROK KONCERT
FOTO: BANJA LUKA VIJESTI/FACEBOOK/SCREENSHOT

Dvorište škole, ispunjeno zvucima rok muzike, postalo je središte zabave i radosti, privlačeći ne samo školske drugove i članove porodica, već i slučajne prolaznike.

Uz entuzijazam i podršku svojih profesora, učenici su organizovali koncert koji je oduševio publiku svih generacija, a izvođene su pjesme poznatih izvođača poput Ivane Peters i Negativa, Prljavog kazališta sa njihovim bezvremenskim hitom “Mi plešemo”, kao i legendarnih Indexa. Posebno emotivan trenutak bio je kada je jedna od učenica izvela pjesmu “Da sam ja netko”.

Osim roditelja, prijatelja i školske djece, muzika iz školskog dvorišta privukla je i brojne slučajne prolaznike. Neki od njih su se pridružili zabavi, zaplesavši uz ritam muzike, dok su drugi zastajali na ulici pokušavajući saznati šta se dešava. Oni koji su imali priliku poslušati dio koncerta, vraćali su se natrag u dvorište, pozivajući i radoznale prolaznike da im se pridruže, uz riječi pohvale za mlade muzičare: “Klinci su sjajni!”

Pročitajte još

Muzička škola u Banjaluci još jednom je pokazala da su njeni učenici prava budućnost muzičke scene ovog grada. Sudeći po talentu i energiji koju su pokazali, sigurno ćemo još dugo uživati u njihovim izvedbama i koncertima. I da će rok koncerti u školskom dvorištu postati tradicija, prenose Nezavisne novine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu