Zabava

VIP PROSTITUTKE U PANICI Djevojke iz kataloga zabrinute, raspituju se ko ih je ocinkario policiji

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je tužilaštvo pokrenulo postupak protiv tri osobe, kuma Kaje Ostojić, Duška Banjca, unuka Ere Ojdanića, Nikole Anđelića kao i izvjesne madam J.J. koji se sumnjiče za posredovanje u prostituciji, nastala je panika među djevojkama koje se nalaze u njihovim katalozima, prenose mediji.

VIP PROSTITUTKE U PANICI Djevojke iz kataloga zabrinute, raspituju se ko ih je ocinkario policiji
FOTO: JIM LO SCALZO/EPA

Duško Banjac, Dušica Grabović, Nataša Šavija, Dajana Tripunović, Sanja Stanković i Nikola Anđelić

Starlete, voditeljke, misice, pjevačice, kao i one koje se kriju iza ovih zanimanja, navodno pokušavaju da utvrde ko ih je ocinkario policiji i da glavnoj krtici uđu u trag.

Kako dalje navodi Kurir, sumnja je najprije bila na pjevačici Dušici Grabović, ali kako dalje piše pomenuti portal, ona nije jedina “optužena”. Dušica, takođe, navodno sumnja da ju je neko namjestio tvrdeći da ona nema nikakve veze s prostitucijom, da nije madam i da joj je jedini izvor prihoda pjevanje.

FOTO: DUSICAGRABOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: DUSICAGRABOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako pišu mediji, nekoliko djevojka koje su se našle u katalogu uhapšenog makroa napravile su grupu na Vajberu i konstantno dijele tekstove koji se objavljuju u medijima kako bi saznale ko im radi o glavi. Ali to nije sve.

I pojedine voditeljke i pjevačice navodno strahuju da ova akcija suzbijanja prostitucije nije gotova i da će upravo one sljedeće biti privedene na informativni razgovor, te da će javnost, kao i njihove porodice saznati da se bave najstarijim zanatom, piše Kurir.

Navodno, u pitanju su poznate dame domaće estrade čija imena do sada nisu povezivana s prostitucijom. Većina tih djevojaka nije dovoljno vodila računa, bile su uvjerene da njihovi makroi nikad neće biti uhapšeni, pa su se previše opustile. Od prije dvije nedjelje su u strahu i, kako bi sakrile čime se zaista bave i da bi skrenule trag, na društvenim mrežama prikazuju savršen život. Te žene, kako piše pomenuti portal, godinama vode dvostruki život i iako su dobile popularnost, ne žele da se odreknu luksuza koji im najstariji zanat omogućava. Sada one krive druge za to što će sve teže obavljati ovaj posao, jer se obruč steže i postoji mogućnost da budu otkrivene.

Inače, region bruji o aferi ”elitna prostitucija” i o velikoj akciji u kojoj je uhapšeno 29 osoba u Beogradu. Među uhapšenima su bile, kako su navodili mediji, i nekadašnja misica Slavica Dajana Tripunović, koja je puštena na slobodu pošto je platila kaznu, i bivša učesnica “Parova” i Plejboj zečica Martina Rajić.

Prihvati notifikacije