Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VIŠE NE KRIJU TRUDNOĆU Fudbaler je lijepu Mariju oženio u SUVOM LUKSUZU (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/screenshot

Fudbaler Stevan Jovetić prije mesec dana oženio je dugogodišnju izabranicu Mariju, a sada su prvi put otkrili detalje vjenčanja upriličenog u Monaku, ali i progovorili o prinovi.

Stevan Jovetić, kapiten reprezentacije Crne Gore, i njegova supruga Marija Jovetić, sudbonosno “da” izgovorili su u decembru 2019, a u martu ove godine dobiće bebu, budući da je Marija u sedmom mjesecu trudnoće.

Venčali su se u sali opštine grada Monaka, a potom slavlje upriličili u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela, kojim su se, za ovu priliku, orile pjesme sa naših prostora.

– Bilo je neuobičajeno i za taj hotel i za tamošnje običaje, posebno zbog toga što smo slavili do jutra. Mjesto vjenčanja bilo je zaista izuzetno, ali je nama najvažnije što su tu bili ljudi koje volimo – ispričao je bračni par Jovetić za magazin Hello.

Marija je, inače, diplomirala ekonomiju u Londonu, a potom završila i postdiplomske studije u Madridu. Iako su oboje iz Podgorice, ona i Stevan upoznali su se u Londonu, preko zajedničkih prijatelja. Stevan je tada igrao za Mančester Siti, a Marija je bila student.

– Stevan me je osvojio šarmom i duhovitošću. Kad sam ga bolje upoznala, shvatila sam da se iza dječačkog osmjeha krije ozbiljan, vrijedan i dobar čovjek. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život – rekla je Marija za gorepomenuti list.

– Marija je od onih osoba koje vam poklone srce, a ne očekuju ništa zauzvrat – istakao je Stevan i dodao:

– Prinova nam stiže u martu. Malo je reći da smo uzbuđeni. Čeka nas novo, uzbudljivo poglavlje života. Spremni smo da ga čitamo i živimo zajedno.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO