Društvo

VODI BITKU ZA ŽIVOT Mala Ivana iz Istočnog Sarajeva čeka mišljenje o daljem liječenju

Malena Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajava, za čije liječenje se trenutno u dosta gradova u Republici Srpskoj, a i šire, prikuplja novac, trenutno je sa porodicom u Banjaluci gdje će sačekati zasjedanje konzilija ljekara u Banjaluci, koji će dati mišljenje o djevojčicinom daljem liječenju.

VODI BITKU ZA ŽIVOT Mala Ivana iz Istočnog Sarajeva čeka mišljenje o daljem liječenju
FOTO: MARIANA REGOJE/RAS SRBIJA

Nakon toga, Ivana putuje za Beograd da se uzmu pločice kako bi se uradila revizija na koje citostatike je kancer osjetljiv da bi se zatim poslale prema klinici koja prihvati Ivanino liječenje.

Podsjećamo, malena Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi tešku bitku za život, nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega, koji se nakon mnogih terapija ipak nastavio širiti.

Pročitajte još

Nada za Ivanino izliječenje pojavila se u inostranim klinikama, te je potrebno hitno skupiti oko 250 hiljada evra kako bi liječenje bilo nastavljeno u najboljim uslovima.

Vaša novčana sredstva možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.

Kontakt osoba: Ranko Skakavac, telefon 065/608-156.