Zabava

"Više puta sam htjela da odustanem od muzike" Ana Nikolić progovorila o najvećim životnim borbama

Pjevačica Ana Nikolić u velikoj ispovijesti govorila je o svojim velikim borbama, krizama i zdravstvenim problemima, ali i momentima kad je željela da odustane od muzike i karijere.

Ana Nikolić
FOTO: HYPE TV / SCREENSHOT

Muzika kao takva malo mi je izgubila smisao. Biće tu neki singlovi do koncerta. Ova pjesma podsjeća na mene. Ima nekoliko pjesama kupljenih koje stoje u mom autu i koje su ozbiljno plaćene i neću sada da ih snimam, baciću ih u kantu. Čekam da se desi to nešto. Magija se desila u studiju. Ja sam nešto kao Sinan Sakić, on nije htio da otpjeva ništa ako mu ne leži u potpunosti, ako ne razumije riječ. Naravno da sam zadovoljna novom pjesmom, lična je. Ne mogu da pjevam pjesme koje ne osjećam. To što meni može da se desi, ne može nikome. Moji izbori su bili da budem u ilegali. Ko može da zabrani pjesmu. Ko može od antihita da napravi hit?, rekla je Ana i progovorila o koncertu u Areni koji je zakazala.

– Još nemam ideju kako će sve izgledati. Imam tri neka reditelja koja će mi pomoći. Nisam se ni sa kim svađala oko datuma. Ja ovaj posao ne doživljavam kao posao, za mene je ovo život, ja živim ovaj posao. Ja odvajam estradne umjetnike i estradne privrednike. Ja imam svoju publiku i to sam što jesam, ne ugrožavam nikoga. Što me koleginice spominju, to pitajte njih – kaže Ana, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Više puta sam htjela da odustanem od muzike, da uništim Anu Nikolić da ne postoji. Mislila sam da mi alter ego kvari koncept u životu. Sa 105 kila sam isto pokušavala iz fotelje. Važna je kilaža za ženu koja je navikla da bude lijepa i njegovana. Gdje god prođem, ja se vidim, depresija teška. Nije lako skinuti 50 kilograma. Nisam ja marsovac, ja sam žena koja je ostala u drugom stanju i jelo mi se sve i nije mi bila muka nijednog momenta. Ja sam ponosna izašla iz porodilišta. Poslije kad sam shvatila da ne mogu da smršam zbog problema sa pankreasom. Onda je proradio inat, a i lijekovi. Sad sam zadovoljna i krećem da se spremam kondiciono – rekla je Ana u emisiji “Premijera vikend specijal”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu