Zabava

VJENČANJE IZ BAJKE Stigle prve fotografije glamuroznog vjenčanja Džastina i Hejli Biber

Nakon tajnog i intimnog opštinskog vjenčanja održanog prošle godine u Njujorku, manekenka Hejli Boldvin i pjevač Džastin Biber vjenčali su se prošle sedmice u luksuznom resortu Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini pred 154 zvanice.

VJENČANJE IZ BAJKE Stigle prve fotografije glamuroznog vjenčanja Džastina i Hejli Biber
Foto: haileybieber/screenshot Instagram

Svoju pozivnicu između ostalih dobili su Kendal Džener, Kamila Moroun i Džoan Smolz, Kajli Džener sa kćerkicom Stormi, Ašer, Džejdan Smit, Džastin Skaj, Den Smjers i Šaj Muni, Kris Džener, Korej Gembl, kao i Biberov menadžer Skuter Braun.

Mlada je nosila tri različite haljine, mini haljinu boje slonove kosti dizajnerke Vivijen Vestvud za noć prije vjenčanja, vjenčanicu Virdžila Abloha,i bijelu dekoltiranu haljinu za zabavu nakon vjenčanja, čiji dizajner je još uvijek nepoznat. Mnoge je ova haljina podsjetila na onu koju je Megan Markl nosila nakon vjenčanja tokom večernjeg prijema.

Vjenčanje nije moglo proći bez darova, kreativni direktor kuće Selin, Hedi Slimane za mladi par je dizajnirao dvije kožne jakne s natpisom „Supruga“ i „Suprug“ za njihov afterparti. Ali, mladenci su znali sebe i sami obradovati. Tako se Justin nekoliko trenutaka prije nego što se uputio prema oltaru, pohvalio se satom marke Audemars Piguet od 123,000 dolara.

Osim što se na darovima nije štedilo, takođe se nije štedilo ni na piću i delicijama u kojima su uživale zvanice. Moët & Chandon Imperial Brut napravljen u bocama po narudžbi ukrašenim sa 9,682 Swarovski kristala bio je samo jedno od pića.

Hejli i Džastin su pomno birali i vjenčano prstenje, koje je izašlo iz radionice prestižnog brenda Tiffany & Co. Hailey Baldwin na ruci je nosila 18-karatni dijamantni prsten koji uparen s još jednim 18-karatnim g Tiffany Soleste V dijamantnim prstenom. Justin Bieber je izabrao klasični Tiffany prsten, takođe od 18-karatnog zlata. Kako bi svaki detalj vjenčanja protekao besprijekorno pobrinula se organizatorka vjenčanja Mindi Vajs, koja iza sebe već ima brojne uspješno organizorane svadbe selebritija, a nerijetko je i porodica Kardašijan -Džener angažuje za organizaciju njihovih većih porodičnih događaja.

(Azra)