Zabava

"Zato se tako dobro slažemo" Đorđu Đokoviću pune ruke kesa i stvari, vjerenica mu je presrećna (FOTO)

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova izabranica Saška Veselinov vjenčaće se u crkvi u Beogradu 12. septembra, a njena poslednja objava privukla je pažnju mnogih.

"Zato se tako dobro slažemo" Đorđu Đokoviću pune ruke kesa i stvari, vjerenica mu je presrećna (FOTO)
FOTO: RTV PINK OFFICIAL /YOUTUBE/SCREENSHOT

Saška Veselinov je, naime, na svoj Instagram profil podijelila sliku Đorđa Đokovića koja je nasmejala sve.

Na fotki ga vidimo sa punim rukama kesa i stvari, dok je u opisu napisala.

– Zato se mi tako dobro slažemo… Isti smo!

Pročitajte još

Inače, poslije gorepomenutog crkvenog vjenčanja u Beogradu, slavlje će se sa zvanicama nastaviti u Crnoj Gori, u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom.

Svadbenom veselju u Crnoj Gori prisustvovaće samo članovi njihovih porodica i najuži krug prijatelja.

– Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje vjenčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovdje u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon vjenčanja u Beogradu, koje će se najvjerovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gdje su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo “najvjerovatnije” kažem jer su neki sa mladine strane za to da se vjenčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo vidjeti čija će biti poslednja (smijeh). U Crnu Goru, kako se ovdje priča, mladenci stižu sa 80 zvanica. Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna vjerenica svima obezbjedili avionske karte i smjštaj u jednom luksuznom hotelu – započeo je bio izvor za Kurir.

FOTO: SASKAVESELINOV/INTSAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: SASKAVESELINOV/INTSAGRAM/SCREENSHOT

Izvor je otkrio i same detalje veselja.

– Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja svijeta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu