Zabava

Vjerenica Ivana Marinkovića upoznala njegovog sina: Mali Željko se ne odvaja od Jelene, pozirali zagrljeni (VIDEO)

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković u posljednjih nekoliko dana se ne odvaja od sina Željka kojeg je dobio tokom veze u rijalitiju sa Miljanom Kulić.

Vjerenica Ivana Marinkovića upoznala njegovog sina: Mali Željko se ne odvaja od Jelene, pozirali zagrljeni (VIDEO)
FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

On je sada na svom Instagram profili objavio fotografiju svoje vjerenice Jelene Ilić koja je pozirala sa malim Željkom.

Naime, Ivan je zabilježio trenutak dok je mali Željko ležao u njegovom krevetu u zagrljaju njegove vjerenice Jelene, koja je stalno pozdravljala Željka i slala mu poklone dok je Ivan bio u Zadruzi.

Pročitajte još

Jelena nije skidala osmjeh, a može se zaključiti da je presrećna što je napokon upoznala Ivanovog sina.

Jelena Ilić sa sinom od Ivana Marinkovića
FOTO: IVANMARINKOVIC79_OFFICIAL / INSTAGRAM

Podsjetimo, Miljana Kulić je sina Željka u prošli petak dovela kod oca na dva dana, a Marinković je nakon pet godina od rođenja sina donio odluku da prihvati ulogu oca i posveti se sinu, te se sada pohvalio na društvenoj mreži Instagram da mu je kupio i poklon.

Mali Željko je tokom vikenda proveo kvalitetno vrijeme sa ocem i njegovom vjerenicom. Marinković se tokom vikenda od sina nije odvajao, redovno je pravio fotografije i video zapise, a pred odlazak Ivan je odlučio da sebi i sinu kupi nove patike.

Marinković se poklonom koji je kupio za svog naslednika, kao i odnosom koji gradi sa njim i pohvalio fotografijom koju je objavio na pomenutoj društvenoj mreži.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije