Zabava

“VJEROVALA SAM U NJIHOVU LJUBAV” Luna otvoreno progovorila o braku Anabele i Andreja

Anabela Atijas priznala je da je okončala svoj brak sa sarajevskim biznismenom Andrejem Atijsaom. Ovim povodom oglasila se i njena kćerka Luna Đogani, koja je istakla da podržava svoju majku.

“VJEROVALA SAM U NJIHOVU LJUBAV” Luna otvoreno progovorila o braku Anabele i Andreja
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Žao mi je što se tako završilo, vjerovala sam da će ovo biti vječno, ali život je čudo i nikada ne znamo šta nas sutra čeka. Uvijek treba da biramo ono što je najbolje za nas. Andreja sam zavoljela jako i postao je član moje porodice. Drago mi je da su se razišli kao normalni ljudi i ostali u dobrim odnosima. Podario mi je jednu predivno stvorenje – Blankicu, i to će uvijek da nas spaja. Mama ima mene zauvijek i u svakom trenutku sam pored nje. Svaku njenu odluku poštujem i podržavam i želim samo da bude srećna. Želim da je gledam nasmijanu svaki dan, zato sto je to zaslužila – priznala je Luna za Pink.

Luna je sinoć održala svoj prvi nastup u Sjevernoj Makedoniji, a u jednom trenutku je pozvala i Anabelu da joj se pridruži na sceni.

– Prija joj ovo što je sa mnom i što nema vremena da razmišlja o nekim stvarima. Nas dvije smo srodne duše i šta god da se sutra desi, nas ništa ne može da poremeti – poručila je Đoganijeva.