Magazin

Vjeruje se da donosi sreću i blagostanje: Ovaj predmet obavezno treba da imate u svom domu

U feng šui kulturi uređenja doma koriste se razni talismani i amajlije za privlačenje dobre energije, obilja, blagostanja i sreće.

uređena dnevna soba
FOTO: GRADNJA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Jedan od najpoznatijih su svakako kineski novčići, odnosno kovanice. Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije. Ako želite da kineske novčiće u svom domu, važno ih je postaviti na odgovarajuće mjesto.

Prema feng šui stručnjacima najbolje amajliju staviti u jugoistočni dio doma ili kancelarije. U feng šui prodavnicama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantama.

Izaberite onaj koji se najviše uklapa u enterijer vašeg doma, a možete ga staviti na sto, policu s knjigama, u ormar. Novčići ne moraju biti istaknuti, već ih slobodno možete i sakriti, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vašeg doma.

Pročitajte još

Još jedan način na koji možete koristiti energiju ove amajlije je da stavite kineske novčiće u novčanik ili džep. Najčešće se ovo praktikuje kada imate tri kineska novčića vezana crvenim koncem ili trakom. Vjeruje se da ovaj ritual privlači novac i blagostanje.

Ako imate svoj biznis ili poslovni prostor, savjetuje se da feng šui novčiće držite u prostorijama vezanim za finansije, pored papira i ugovora, telefona ili na unutrašnjoj strani ulaznih vrata, prenosi Novosti Magazin.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije