Sudbine

Vodio dvostruki život: Takmičar iz “Nikad nije kasno” se ŽENIO ČAK 12 PUTA

Takmičar iz "Nikad nije kasno", Miodrag Perčić zvani Pera Brica iz Vražogrnaca oduvijek je bio maher za dame, a ženio se čak 12 puta.

Miodrag Perčić
FOTO: NIKAD NIJE KASNO/SCREENSHOT

Miodrag je sada otkrio kako je osvajao pripadnice ljepšeg pola, koje su pristajale čak i da ga dijele.

– Bio sam mlad, svirao sam harmoniku, svirao sam po hotelima, žene su me htjele i ja sam htio njih. Voljele su me. Ja sam u suštini zabavan čovjek, sve je na šalu, provod, volim lijep život, možda zbog toga – ispričao je Miodrag koji priznaje da je bio ostavljan, ali i da je i on ostavljao njih.

Nekadašnji takmičar emisije otkriva da mu nije svaki brak bio pravo potkrepljen, a da se sa jednom vjenčao čak dva puta.

Četiri puta sam se vjenčao na papiru, a osam puta nezvanično. Sa ženom sa kojom imam djecu sam se vjenčao dva puta, i čak dva puta pravio svadbu – priznao je takmičar, a potom dodao:

Pročitajte još

– Nekad sam živio sa dvije žene paralelno. Takav je život. Žena mi je bila u Zaječaru sa djetetom dok sam ja sa drugom ženom pravio vjeridbu u Jagodini. Sa bivšom suprugom sa kojom imam dijete u dobrim sam odnosima. Čujemo se normalno zbog djece. I ostale kada bih sreo, popričao bih sa njima i to bilo normalno– objasnio je Pera Brica koji tvrdi da je njegova žena znala sve.

Uprkos njegovim ljubavnim činima, priznaje da mu nije bilo lako i da je svaki razvod teško podnosio.

– U svaki razvod je bila uključena policija i javno pravosuđe – pomalo kroz šalu je rekao Miodrag, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu