Zabava

VODITELJ DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE Zbog kršenja ugovora prijeti mu TUŽBA OD 50.000 EVRA

Bivši novinar i voditelj N1 Adi Bebanić juče je diskvalifikovan iz Zadruge 4 jer je odlučio da svojevoljno napusti rijaliti. Time je, kako obavještava televizija Pink, prekršio ugovor i biće tužen.

VODITELJ DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE Zbog kršenja ugovora prijeti mu TUŽBA OD 50.000 EVRA
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE

Naime, osvrćući se na objave na društvenim mrežama i spekulacije medija nakon diskvalifikacije Adija Bebanića iz rijalitija Zadruga 4, TV Pink je reagovala zbog navodnih kleveta da pomenutom učesniku nije pružena adekvatna medicinka pomoć.

U nastavku vam prenosimo zvanično saopštenje TV Pink i produkcije rijalitija Zadruga:

– Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav, on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u Zadrugu, svjestan posljedica koje će snositi. RTV Pink će tužiti Adija i potraživaće na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 evra. Podrška ovog takmičara iznijela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu. U pitanju je potpuna neistina, jer je u toku jučerašnjeg dana Adi Bebanić proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav. Podsjećamo da je svim takmičarima Zadruge, što je pokazano i na slučaju diskvalifikovanog Adija Bebanića, 24 sata dostupna medicinska pomoć – stoji u zvaničnom saopštenju TV Pink.

Pročitajte još

Podsjetimo, učesnik Zadruge, Adi Bebanić, samoinicijativno je odlučio da se ne vrati u Zadrugu, nakon što mu je tokom jučerašnjeg dana pružena medicinska pomoć, jer mu je pozlilo samo nekoliko sati od njegovog ulaska u rijaliti, piše Blic.