Zabava

Voditeljka pokazala čime raspolaže: Jovana Jeremić pozira scenski našminkana u džakuziju (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić nerijetko je pred kamerama u provokativnim izdanjima, a sada je na svom Instagramu objavila nikad vrelije kadrove.

Jovana Jeremić u džakuziju
FOTO: JERIMIĆJOVANA/INSTAGARAM/SCREENSHOT

Naime, ona se snimila u džakuziju u minijaturnom kupaćem kostimu, koji je jedva sakrio intimne djelove.

Jovana je pozirala iz raznih uglova, a u jednom trenutku okrenula je i zadnjicu ka kameri i pokazala čime raspolaže.

Voditeljka je na sebi imala scensku šminku, kao i umetak u kosu.

Inače, voditeljka ne prestaje da intrigira javnost, kako svojim izdanjima, tako i izjavama i stavovima. Ona je sebi kupila stan, a nedavno je otkrila da će u novom domu imati sobu za vođenje ljubavi.

– Moju spavaću sobu krasiće ogromni tapet lava koji predstavlja mene. Spušten plafon, prigušena svjetla na podešavanje, veliki krevet i zlatni detalji učiniće je idealnom za vođenje ljubavi. Pošto nemam kombinacije, seks u mom slučaju predstavlja čin kada se cijela predam, dušom, srcem i tijelom. Iako moja energija jasno pokazuje da sam strastvena žena, potrebno mi je vrijeme da se nekom predam u svakom smislu te riječi. Kada se to desi, nastane magija koja pršti na sve strane. To je ta razmjena energije kojoj težim i jedina na koju pristajem. Ovaj moj kutak će jasno pokazati koliko je za mene seks intiman i važan čin, pa jedva čekam da se radovi privedu kraju – kazala je Jovana za Alo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije