Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VOLE SE KAO I PRVOG DANA On ima 79, ona 41 godinu, niko nije vjerovao će veza uspjeti (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Legenda Holivuda Patrik Stjuart od 2013. godine je u braku sa muzičarkom Sani Ozel. Razlika od 38 godina očigledno im nimalo ne smeta, jer izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Oni su se, inače, upoznali 2008. godine, dok je Patrik radio na predstavi a Sani je radila kao konobarica u kafiću u blizini pozorišta. Veza između njih dvoje podigla je pravu buru u javnosti. Patrik je i želio da sklapanje braka ostane tajna, ali su Sani i njihov kum, Ijan Mekelen, otkrili da su Sani i Patrik rekli “da”.

Tada se pojavila i informacija da je Patrik pet godina stariji od Saninog oca. Tada je Patrik priznao u intervjuu da Sanin otac nije bio baš srećan izborom svoje kćerke i da je dugo odbijao da ga nazove zetom.

– On je pun mladosti, a ja sam nekako stara duša pa se dobro slažemo i upotpunjujemo. On je u boljoj formi nego ja što me ponekad ljuti – prokomentarisao je kroz šalu tada.

A Patrik i Sani se rijetko pojavljuju zajedno, zato što Sani, kako je sama rekla, teško podnosi medijsku pažnju. Ipak, u rijetkim situacijama kada se pojave, vidljivo je da se vole kao i prvog dana.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO